Energetische Behandelingen

Lichamelijke klachten & Reguliere ziektebeelden wat is het wel wat is het niet!

Nee je bent niet kapot en nee je bent niet ziek. Je voelt je ziek, je voelt je gebroken!

Wat is het dan wel alle klachten en ziekte beelden zijn onderdeel van een genezingsproces en zijn wegwijzers voor jou in wat je wel of niet moet doen in je leven. Het zijn dus belangrijke signalen die je niet in de wind zou moeten slaan. Ze vertellen je precies wat er aan de hand is op een veel dieper niveau dan een arts je kan brengen. 

Het  zijn psychosomatische ziektebeelden en nee je bent niet psychisch uit balans , maar je bent wel uit balans daarom ervaar je nu deze klachten. Ziekte beelden geven weer dat je in een genezingsfase bent gekomen van een oud opgelopen trauma. Precies dit is 100% omgekeerd je bent niet ziek maar zit in een genezings proces waardoor jij je ziek voelt.

Het zou beter zijn dat je eerst zelf onderzoek doet voor je naar een arts gaat.
We kunnen onszelf dit aandoen, dan kunnen we ook onszelf helpen het te ontdoen.
Alleen is dat een wat pijnlijkere weg dan de weg die je genomen had waardoor dit is ontstaan.
Dat moeten we er voor over hebben als we willen herstellen. Accepteren dat we een misstap hebben gemaakt, accepteren wie je bent zijn belangrijke punten op je levensweg.

Transformation Healing

90 min 85,- euro 
Voor mannen & vrouwen 
Kinderen tot 18 jaar 42,50

Gebaseerd op klachten die voort komen vanuit hoe je onbewust met jou eigen persoonlijkheid om gaat. Hoe jij jezelf ziet en neerzet, in tegen strijd met wie je werkelijk bent. Dit doe je niet bewust maar gaat geheel onbewust juist daarom heb je niet door waar jou klachten toch vandaan komen.

 • Transformeren wat uit balans is geraakt,
 • Healing waar het pijn heeft gedaan.


Psychosomatische klachten in het kort

 • Dit zijn lichamelijke klachten die niet of onvoldoende verklaard kunnen worden.
 • Het gevolg zijn van een psychologisch probleem.
 • We zijn van onze weg geraakt en de kennis over onze eigen zijn en kunnen kwijt geraakt. Dit kan door verschillende factoren tot stand gekomen zijn. De invloed van omgeving, regels binnen een gezin, ervaringen van de persoon zelf, de kijk naar jezelf hoe zie jij jezelf wat ben jij waard.

  Wanneer men te veel afwijkt van het eigen ZIJN treed er in het lichaam een reactie op die in verband staat met wat er gaande is. De klacht kan reëel zijn maar ook een illusie, lijkt echt maar het is tot stand gekomen uit het niet na leven van jou eigen IK. Wanneer een klacht reëel is kan het zijn dat het met een advies van huisarts maar niet over wil gaan - steeds weer terug komt in een herhalend patroon. Wat we ook wel eens zien is een klacht op klacht een opstapeling van allerlei klachten die we niet kunnen duiden of maar niet weg willen gaan.


We mogen weer leren de connectie te maken met ons Zelf!

SoundHealing - Klanksessies

90 min 85,- euro
Voor mannen & vrouwen
Kinderen tot 18 jaar 42,50 euro

SoundHealing en Klank sessies.


Bij De Vlindervalei bieden we een breed scala aan diensten aan om u te helpen bij uw persoonlijke groei en welzijn. Een van onze meest populaire en effectieve therapieën zijn de Soundhealing Klank sessies. Deze sessies maken gebruik van klanken en trillingen om lichaam en geest in balans te brengen en diepe ontspanning te bevorderen. Ervaar de helende kracht van geluid en neem de tijd om uzelf te herstellen en te vernieuwen met onze Soundhealing Klank sessies.


De soundhealing methode werkt ontspannend is praktisch en stimuleert lichaam en geest op verschillende lagen van het lichaam.


Het werken met energie d.m.v. klank resonantie in de aura, chakra's, de meridianen en reflexpunten zorgt voor een totaal therapeutisch effect op de gehele mens. Het heelt je lichaam geest en ziel en brengt het in balans.

Klank healing is een therapie waarbij klank en trilling werken op lichaam en geest. Het geeft ontspanning is diepgaand en stimuleertin de verschillende lagen van lichaam en geest. Het werkt in op je gevoelens je fysieke en je energetische lichaam. De klank healing kan diverse effecten hebben wat verschilt van persoon tot persoon.

Het is altijd een op maat gemaakte behandeling naar aanleiding van de wensen en klachten.

enkele positieve effecten zijn;

 • vermindering van Pijn - gewrichtspijnen
 • maakt spieren los
 • meer in contact met je eigen gevoelens, emotie , kracht en intuitie
 • activeren en ondersteunen van het zelf genezend vermogen
 • lichamelijke en geestelijke ontspanning >> meer harmonie in denken en voelen.
 • meer balans op energie niveau
 • het helen van blokkades in aura en chakra's en de ziel


Ook op emotioneel niveau heeft het verschillende effecten. Over het algemeen voel je je na een behandeling(en) weer energiek, positief, vol vertrouwen, ontspannen en rustig in je hoofd, sta je met beide voeten weer op de grond.

Gongbad


Het effect van een Gong tijdens een Gong bad...


Bij De Vlindervalei bieden we gong bad sessies aan om jouw welzijn te bevorderen. Ervaar het krachtige effect van de gong en laat spanning en stress los. Tijdens een gong bad word je ondergedompeld in het rustgevende geluid van de gong, wat diepe ontspanning en innerlijke balans bevordert. Laat de magie van de gong je zintuigen prikkelen en verrijk je leven met een energetische ervaring die je zal bijblijven.Naar je trauma pijn punt...

Ontdek de kracht van de gong om je trauma pijn punt aan te pakken. Als lifecoach bieden wij begeleiding en ondersteuning bij het overwinnen van moeilijke ervaringen. Door middel van gongtherapie helpen we je om diepgaande heling te ervaren en blokkades los te laten. Ervaar de transformatieve kracht van deze unieke benadering en geef jezelf de ruimte om te groeien en te bloeien.


De Gong is de vertaling van de ziel


Tijdens een gong bad worden de geluiden die het lichaam nodig heeft opgepikt die nodig zijn om te genezen.
Het resultaat kan een gevoel van kalmte, ontspannenheid en vrij van stress geven. Het kan je direct verbinden met de informatie waar het op dat moment mee resoneert waardoor oude beelden ervaringen en pijnen naar boven komen zodat het trauma geheeld kan worden. Sommige pijnen en ongemakken kunnen verdwenen zijn of aanzienlijk verminderd.
De werking van een Gong bad werkt nog lang door na een behandeling.


Ook hier werkt de genezing op alle niveaus zowel fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel.
De Gong is een zeer krachtig instrument voor healing.

De ontvanger wordt gedragen door de geluiden en trillingen van de Gong.
Het is een diepe voortdurende massage van geluid en trilling waardoor het lichaam de geest en de ziel de hoogst mogelijke resonantie bereiken.
Deze behandeling onderga je ontspannen terwijl je rug ligt en de energie van het geluid van de Gong ontvangt.
Deze energie baant zich een weg door het zenuwstelstel, waardoor lichaam en geest kunnen openen, leeggemaakt en opgeladen worden. Je kunt in een totale staat van mildheid en bedachtzaamheid terecht komen, waardoor je de kans krijgt de controle over je geest los te laten. Negativiteit en chaos worden beëindigd. Onregelmatigheid en weerstand worden verwijderd en het hele bestaan wordt hersteld tot een staat van harmonie.

Klankschalen massage


Bij De Vlindervalei kunt u genieten van de helende kracht van klankschaal massages.
Klankschalen worden al eeuwenlang gebruikt om een diepe ontspanning en balans te bevorderen. Deze unieke therapie helpt u om stress en spanning los te laten en innerlijke rust te vinden. Als ervaren lifecoach zal ik de klankschalen zorgvuldig op uw lichaam plaatsen en de trillingen laten resoneren, waardoor u een diepe ontspanning ervaart. Verbeter uw welzijn en kom langs voor een revitaliserende klankschaal massage bij De Vlindervalei.

De klankschaal massage versterkt het zelf genezend vermogen van het lichaam
De klanken en trilling harmoniseren en ordenen het lichaam. Zo komen spanningen en of blokkades los en kan het lichaam herstellen.
Het is een prima manier om te ontspannen en kan prima op zichzelf staan.
Het is mogelijk dat er blokkades in het lichaam of in het gevoelsleven worden ervaren.

In dat geval kan het wenselijk zijn meerdere sessies te ondergaan om daaraan te werken.
Het kan ook een goede ondersteunende sessie zijn tijdens andere behandelingen.

Omringd door klank kan je los laten wat je bezig hield. Je krijgt weer nieuwe energie, zelfs wanneer je een beetje sceptisch bent zal je ervaren dat de schalen iets bij je te weeg brengen. Voor iedereen is de beleving weer anders.
Sommige voelen het oppervlakkig anderen voelen het helemaal door het lichaam gaan.
Hoe meer je je kan ontspannen of meerdere sessies hebt ondergaan zal je merken dat je een diepe ontspanning kan bereiken en hier meer bewust van wordt.


Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel en worden de klankschalen op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen. Je hoeft niets te doen dan de heerlijke klanken en trillingen te ondergaan.


Klank reizen
Geleide meditatie

Klank reizen & Geleide meditatie.....


Welkom bij De Vlindervalei, dé plek voor persoonlijke transformatie en innerlijke groei. Als lifecoach help ik je graag op jouw pad naar een vervullend leven. Met mijn expertise in klankreizen en geleide meditatie creëer ik een rustige en veilige omgeving waarin je kunt ontspannen en jezelf kunt ontdekken. Samen gaan we op zoek naar jouw innerlijke kracht en balans, zodat je vol vertrouwen en geluk de volgende stap kunt zetten.


Wees welkom in De Vlindervalei.


Een inspirerende plek waar persoonlijke groei en transformatie centraal staan. Als lifecoach help ik je graag op jouw pad naar een gelukkiger en vervullend leven. Met speciale nadruk op geleide meditatie, begeleid ik jou om innerlijke rust te vinden, jezelf te ontdekken en je doelen te bereiken. Kom naar De Vlindervalei en laat de rust en sereniteit je omarmen terwijl je de mooiste versie van jezelf wordt.


Klankreizen....Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en breng harmonie en ontspanning in je leven met het ontvangen van een klankreis in De Vlindervalei. Laat de kalmerende klanken van klankschalen, gongs en andere instrumenten je meenemen op een innerlijke reis van rust en balans. Ervaar diepe ontspanning, verminder stress en bevorder jouw innerlijke groei met deze unieke en helende ervaring.


Door klank en trilling mag je geraakt worden in liefde en zachtheid

De klankinstrumenten nemen je mee op reis in ontspanning en bewustwording.


Een klankreis is voornamelijk gericht op ontspanning, lekker relaxen en alles los laten je laten meevoeren in een diepe ontspanning. Het ontdekken van je innerlijke rustpunt, dat is wat je ervaart tijdens een klankreis. de klank instrumenten zullen je aanraken met liefdevolle trillingen om dat deel van jou te transformeren wat je wellicht eerder niet zag of wilde zien.

En nu gezien mag worden!


Al liggend onder een dekentje onderga je een bad van klank en trilling die elke cel in je lichaam beroert. Alles stroomt een sensatie van relaxatie op het zelfde moment. Het wordt een unieke en wonderlijke ervaring waarbij je wegglijdt van je zorgen en dagelijkse beslommeringen. Met de aandacht naar binnen gericht, verdwijnt de buitenwereld naar wat verder weg de toegang tot het geheugen verbetert. Lichaam en geest worden aangespoord om tot rust te komen.


Even lekker onthaasten!!


Een klankreis klankbeleving kan ook samen gaan met de volgende mogelijkheden


 • Geleide Meditatie & Visualisatie
 • Diepte werking Adem sessie
 • Mindfulness bodyscan
 • Frequentie en Trilling van kleuren
 • Geur beleving
 • Licht taal
 • Achtergrond Muziek


Geleide meditatie & Visualisatie met klank beleving...


Een geleide meditatie is een ontspanningstechniek waarbij een ervaren begeleider je helpt om een diepe staat van rust en focus te bereiken. Tijdens een geleide meditatie neemt de begeleider je stap voor stap mee door visualisaties, ademhalingsoefeningen en ontspanningstechnieken. Het helpt je om stress te verminderen, innerlijke rust te vinden en je geest te kalmeren. Bij De Vlindervalei kun je terecht voor professionele begeleiding en ondersteuning bij het ontdekken van de voordelen van geleide meditatie.


Een visualisatie is een krachtige techniek die lifecoaches gebruiken om individuen te helpen hun doelen te bereiken en hun leven te verbeteren. Door middel van gerichte begeleiding leren cliënten hoe ze zich een gewenste situatie kunnen voorstellen en positieve gedachten, gevoelens en visualisaties kunnen creëren. Visualisatie helpt bij het versterken van zelfvertrouwen, het verminderen van stress en het bevorderen van positieve veranderingen in verschillende aspecten van het leven, zoals relaties, carrière en gezondheid. Bij De Vlindervalei geloven we in de kracht van visualisatie en helpen we mensen om hun dromen werkelijkheid te laten worden.


Mindfulness bodyscan


Een mindfulness bodyscan is een techniek die wordt gebruikt om bewustzijn en ontspanning te bevorderen.
Hierbij richt je je aandacht op verschillende delen van je lichaam, en observeer je sensaties en gevoelens zonder oordeel. Dit helpt om lichamelijke spanningen los te laten en te ontspannen, wat gunstig kan zijn voor het verminderen van stress en het verbeteren van het algemene welzijn. Bij De Vlindervalei kunnen we je begeleiden bij het leren en beoefenen van mindfulness bodyscans, zodat je innerlijke rust en balans kunt ervaren.

Acces Consciounsness

Bewustzijn

Bewustzijn is het vermogen om in elk moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat je in je leven verlangt – groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan dat je je kunt voorstellen. (Gary Douglas).


90 min 85,- euro

Voor mannem en vrouwen
KInderen tot 18 Jaar 42,50 euro

Access Consciounsness..

Access Consciousness is een krachtige benadering van persoonlijke groei en bewustzijn die wordt aangeboden door De Vlindervalei.
Met Access Consciousness kun je leren om bewust te zijn van jouw gedachten, gevoelens en emoties, en hoe je deze kunt transformeren om meer vrijheid en vreugde in je leven te creëren.
Door middel van verschillende tools en processen helpt Access Consciousness je om beperkingen en blokkades los te laten, zodat je kunt gaan leven vanuit een staat van totale aanwezigheid en mogelijkheden.

Ontdek de werking van Access Consciousness en laat je leven een transformatie ondergaan.

Welke vormen biedt De Vlindervalei in de praktijk:


Acces Bars
Acces Energetische Facelift

Access Body - lichaam Processen:
MTVSS
Square Root Of Minus One
DMMD
Verleden Leugens
Antalgic Shadows

Access Bars

90 min 85,- euro
Voor mannen en vrouwen

Kinderen tot 18 jaar 42,50 euro

Access Bars...


Welkom bij De Vlindervalei, uw thuis voor persoonlijke groei en transformatie. Als levenscoach hebben we als doel om jou te begeleiden naar een gelukkiger en vervuld leven. Bij De Vlindervalei leggen we de nadruk op Access Bars, een revolutionaire techniek die je helpt oude patronen en beperkende overtuigingen los te laten. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar jouw innerlijke kracht en potentieel. Laten we samen jouw vleugels uitslaan en je ware zelf ontdekken.

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning. Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd.

Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.


Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.
Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed.


Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

Access facelift

90 min 85,- euro
Voor mannen en vrouwen

Wil je er jonger en stralender uitzien zonder een chirurgische ingreep?


Overweeg dan een access facelift, een niet-invasieve behandeling die de tekenen van veroudering helpt verminderen. Bij De Vlindervalei bieden we access facelift sessies aan waarbij we gebruik maken van verschillende technieken om de huid strakker en steviger te maken. Laat ons je helpen om je jeugdige uitstraling terug te krijgen en je zelfvertrouwen te vergroten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Hoe je je voelt kun je vaak als eerste aflezen van het gezicht.
Hoeveel invloed heeft stress op jouw lichaam en gezicht?
Wat laat jij letterlijk zien en wat hou jij verborgen?


Wat doet een Energetische Facelift?

 • Ontspant het hele lichaam en gezicht
 • Laat stress wegvloeien in het lichaam en gezicht
 • Laat de huid, ons grootste orgaan, weer stralen
 • Vertraagt het verouderingsproces
 • Vermindert diep liggende rimpels en lijnen
 • Verstevigt de huid
 • Werkt door op alle organen
 • Werkt door op het botstructuur
 • Werkt door op DNA niveau
 • Werkt door op cellulair niveau
 • Laat je minder oordelen over jouw lichaam en dat van anderen
 • Zorgt voor een gezondere en vitalere uitstraling
 • Werkt van binnen uit naar buiten


Welke standpunten heb jij (on)bewust overgenomen als het gaat om veroudering?


 • Tijdens deze energetische behandeling die op het gezicht, hals en borst gegeven wordt, kunnen sporen van veroudering en verwering opgeheven worden.
 • Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnen uit, daardoor is vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk.
 • De energetische facelift behandelt de weefsels, klieren en organen van het hele lichaam. Meerdere bodyprocessen zullen worden geactiveerd om de stressfactoren aan te spreken in het lichaam die veroudering veroorzaken.
 • Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op.
 • Dit gebeurt allemaal door het lichaam (borst, hals en gezicht) aan te raken met de handen, terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen naar de plekken waar nodig in het lichaam.

De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het hele lichaam meegenomen in de energie.

Een Facelift sessie ontvangen is heerlijk, diep ontspannend en warm en blijkt na ongeveer 20x soort van blijvend te zijn. Hoe mooi is dat?

Access Bodyprocessen

90 min 85,- euro
Voor mannen en vrouwen

Kinderen tot 18 jaar 42,50 euro

Bij De Vlindervalei zijn we ervan overtuigd dat toegang hebben tot en het begrijpen van ons lichaam essentieel is voor het bereiken van een holistische balans in ons leven. Daarom bieden we bijzondere sessies aan waarbij gebruik wordt gemaakt van Access Body Processen. Deze processen stellen je in staat om blokkades en spanningen in je lichaam te verminderen, waardoor je meer energie, vitaliteit en welzijn kunt ervaren. Ontdek de kracht van Access Body Processen en geef jezelf de ruimte om te groeien en te transformeren.

Processen die opgeslagen liggen in ons lichaam
die niet van ons zijn, maar wel van ons zijn geworden.


Wat houdt het in!


Access body - lichaam processen
Dit is een methode die geactiveerd wordt door het plaatsen van de handen op de delen van het lichaam waar het proces is vastgeslagen in het systeem van de persoon. Waar het lichaam vraagt om een specifieke activering van energie op dat deel van het lichaam. Waarbij de molecullen van het lichaam vragen om wat dan ook te veranderen en te transformeren. Werken we op cellulaire niveau.

Deze processen geven het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug!

Het ondersteunt het lichaam bij het herstellen van alles wat het heeft aan-opgenomen wat niet van het lichaam - de persoon was. Maar wel vast zit in het systeem en we vast blijven zitten in dat verhaal.

Aanraking is een levensbehoefte

Een Access body - lichaam proces is een energetische behandelmethode waarbij de handen op één of meerdere plekken wordt neergelegd per proces wordt er om een speciefieke energie gevraagt om te gaan stromen. Door de handen op dat deel neer te leggen en het proces te laten lopen, lossen ophopingen - belemmeringen - beperkingen zich op waardoor tekorten worden aangevuld. Wordt het zelf genezend-herstellend vermogen aangesproken en ontstaan er nieuwe mogelijkheden.


Een Access body - lichaam behandeling ......


Is een uitnodiging voor meer gemak, meer vriendelijkheid, meer kracht, meer vreugde!
Wat als jou lichaam een compas is een Gids, naar de magie, de geheimen en het mysterie van het leven?

Ieder Access body - lichaam proces heeft zijn eigen unieke bijdrage aan het lichaam!

Zo zijn er diverse processen die we kunnen laten lopen binnen het systeem.


Te denken valt aan;

 • alle leugens die je als waar hebt aangenomen die al van kind af aan in je systeem zijn binnen gekomen denk aan school het gezin waarin je opgroeide wat er verteld wordt in de media (krant tv) wat je mee gegeven wordt op de werkvloer noem maar op.
 • welke besluiten heb je genomen welke conclusies heb je getrokken, waar heb je oordelen op met betrekking tot inname van bv medicijnen of andere middelen om te verdoven, hoe perfectionistisch ben je, hoe kijk-ervaar je naar de wereld om je heen.
 • welke houding heb jij aangenomen om pijn te vermijden te verminderen.
 • hoe kijk jij naar jezelf en je lichaam welk oordeel leg je op jezelf welke aannames heb je aangenomen en heb je ze als waar aangenomen en vast gezet in je lichaam.Jou lichaam is een Goddelijk wezen en heeft een Godelijke inteligentie een bewustzijn!
Het is er voor jou om je van vele factoren op de hoogte te stellen.


Hoe ziet een behandeling eruit!


De behadeling wordt gekleed gegeven op de behandel-massage tafel, schoenen uit sieraden en bril af.
Je wordt aan geraakt met mijn handen op één of meerdere plekken op het lichaam die past bij het betreffende proces.
Het specifieke body - lichaam proces wordt in overleg naar gelang de klacht vraag problematiek het aangeeft besproken.
Jij hoeft alleen maar aanwezig te zijn en je open te stellen om te kunnen ontvangen. Zonder verwachting en oordeel zal het resultaat het meest effectief zijn. Een behandeling zal een anderhalf uur duren met een kort voorgesprek en nagesprek.


Het geeft je!


Ben jij opzoek naar een methode om meer rust en ruimte te ervaren, om je weer goed te voelen, om meer van het leven te genieten, om jezelf meer te ontwikkelen in wat jij wil creëren in je leven.
Een body - lichaam proces behandeling zorgt ondermeer voor het los laten van oude beperkende patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. Door het ontladen hiervan, gaat de energie weer stromen en ontdoe je jezelf van de vermoeidheid, stress en blokkades ( vastzittende energie) in het lichaam.

Het geeft je o.a;

 • een betere verbinding met je lijf en intuïtie
 • meer zelfvertrouwen en beter in je vel zitten
 • makkelijker keuzes maken
 • meer moeiteloos en in flo leven
 • meer vrijheid om jezelf te zijn in alles wat je doet.
 • verlichting verandering bij lichamelijke ongemakken
 • loslaten van oude patronen


Welke Body processen bieden we:


 • MTVSS:Versterken en activeren van het Immuunsysteem
 • DMMD:De invloed van toxische stoffen zoals o.a. alcohol, drugs en medicijnen in je lichaam te verwijderen
 • Vrij van Verleden en opgeslagen Leugens:Dit Lichaamsproces is erop gericht alle punten te elimineren waarmee je jezelf en je lichaam stopt JOU te zijn. Het verwijdert de ‘order points’ die je gebruikt om jezelf en je lichaam vast te zetten. Daar waar de flexibiliteit en beweging is verdwenen (fysiek en in je dagelijks leven).
 • Square Root Of Minus One:Helpt het immuunsysteem te versterken en ziekte te overwinnen.
 • Antalgic Shadows: Het tegen gaan of uit de weggaan van pijn het aannemen van een houding of manier van lopen om pijn te verminderen.

Atlantis Healing Therapie

90 min 85,- euro
Voor mannen & vrouwen
Kinderen tot 18 jaar 42,50 euro

Bij De Vlindervalei bieden we een unieke vorm van therapie genaamd 'Atlantis Healing Therapie'.
Deze therapeutische benadering combineert elementen van energetisch werk, visualisatie en coaching om innerlijke genezing en groei te bevorderen. Met behulp van deze krachtige technieken helpen we onze cliënten om blokkades los te laten, heling te bevorderen en een dieper bewustzijn te bereiken.
Ontdek de transformerende kracht van Atlantis Healing Therapie bij De Vlindervalei.

Atlantis Healing - Therapie

Voor meer verdieping op zielsniveau en DNA niveau
Vanuit helingkamers worden healing sessies gegeven.


Stukje geschiedenis


De Atlantanen waren een volk dat zeer rijk was aan kennis betreft energetisch geneeswerk
Atlantis energie is een eeuwenoude energie.
Op hun thuis planeet werkte de Atlentanen nauw samen met meerdere energetische meesters en engelen tijdens hun healing sessies.
Hierbij werd gebruik gemaakt van kristallen en de Ankh sleutel die we ook uit Egypte kennen.


De Atlantanen kwamen vanuit de sterren en zo verbonden me meerdere energetische wezens, waarmee ze op hun thuisplaneet samenwerkten oa engelen en meesters. Het was een rijk volk wat veel kennis bezat over energetische healing-methodes, en werkte met heling vanuit de kosmos.
Hierbij zijn de lichtmeesters en de engelen nauw betrokken, en de kracht van o.a. kristallen die in de diepte van de aarde vanuit een kosmisch proces al duizenden jaren geleden gevormd zijn. Ten tijden van Atlantis en misschien zelfs ervoor zijn kristallen al gebruikt voor heling. Kristallen versterken het natuurlijke proces.

In de oudheid geloofden veel meer mensen dat de sterren over hun waakten en dat de sterren hun Goddelijke "sterren oorsprong" waren. Hier bevonden zich de sterrenwezens die hun altijd bijstonden en raad gaven wanneer zij dit nodig hadden. Door zich af te stemmen op hun oorspronkelijke sterren oorsprong konden ze contact leggen met vele energetische wezens van engelen gidsen lichtmeesters uit het universum die bij hun trilling hoorden Waarna ze met hun konden samen werken, het gaf ze ook de mogelijkheid om via de verschillende helingkamers van het universum te werken met de bijbehorendeheelmeesters van de Akasha.

Boodschap van Lichtmeester Hilarion en lichtwezens

Lief mens

Wij zijn hier om jullie te begeleiden in het leven .
Heb geen angst maar laat de liefde stromen.
Dan kunnen jullie genezing ontdekken van alle kwalen die er zijn.
Liefde is het antwoord op alles. De huidige problemen zijn makkelijk met liefde op te lossen
Liefde opent de poort naar nieuwe dimensies nieuwe wijsheden ne nieuwe technologieën.

Wij kunnen jullie helpen om deze liefde vorm te geven. Daarvoor hoef je ons alleen maar toe te laten en de liefde te laten stromen Weet dat genezing op veel verschillende niveausgebeurt.

@Hilarion


Lichtmeester Hilarion is een dienaar van de waarheid.
Hij helpt je wanneer je wil je eigen waarheid te vinden en vanuit die waarheid te leven.
Want alleen je eigen waarheid, die zich in je hart bevindt kan je helpen je eigen levenspad te bewandelen
Je levensdoelen te verwezenlijken. Hij ondersteunt ook iedereen die rechtvaardigheid en verantwoordelijkheid belangrijk vind. Die gene die willen werken aan healing en het verspreiden van de waarheid.
Behandelmethodes & uitleg van het thema

Behandelingen van de Atlantis healing zijn gericht op klachten
die ontstaan zijn door wat ons overkomen is.
Reizen we af naar heling kamers.


Toekomst - verleden afstemming voor;


 • vliegangst
 • trauma's
 • lichamelijke en psychische klachten
 • Examens
 • Terug in de tijd om trauma's te helen.


Channel afstemming met Lichtmeester Hilarion
Als je de weg helemaal kwijt bent niet meer weet welke kant je op wil/moet.


Behandeling Kristal engelen en rouwverwerking met kristallen

Edelstenen en kristallen hebben een groot vermogen om licht te absorberen te weerkaatsen en uit te stralen in de vorm van intelligentievelden van stabiele energie die de stroom van vitale levenskracht in het fysieke en het fijnstoffelijke lichaam vergroten. Ze herstellen de stabiliteit en de balans door deze stabiliteit energie of kristalresonantie op een samenhangende gefocuste manier toe te passen op heet gebrekkige functionerende energiesysteem.

De Atlantanen werkte bij hun heling nauw samen met de engelen en verschillende lichtgidsen, en maakte gebruik van verschillende kristallen die door hun zuivere en licht vibratie diep in de menselijke cel structuren kunnen indringen voor genezing.

 • Verdriet
 • verlies
 • rouwverwerking kan ook betreffende relatie tot jezelf en de ander Uit gaan v. relatie
 • Verlies van baan.

Heling meditatie; Engelen meditatie kristal


Behandelplan bij angsten;
koorden verbreken op zielsniveau
Grondtoon van de ziel

In de lichtsferen van de akasha werden door de sterrenmeesters en de engelen nauw samen gewerkt. Aartsengel Michael werkt meer in de aardse sferen en heeft zijn eigen lichtpoort. Hij wordt ook wel de prins van het licht genoemd. vaak afgebeeld met een zwaard in zijn handen. Hij is opperbevelhebber van de hemelse legers. Zijn naam betekent "wie is als God" of "eruit zien als God" en wijst hiermee een ieder de weg terug naar de bron met zichzelf daarin als begeleider. Hij maakt ons bewust van onze eigen kracht en geeft ons de moed om uitdagingen in het leven aan te gaan.

Michael brengt ons in contact met ons innerlijk en houdt grote schoonmaak op geestelijk en lichamelijk gebied. Hij laat ons zien dat we oude emoties en oude patronen kunnen loslaten. Met name angsten waar we al heel lang mee rondlopen.

Wat we steeds meer gaan begrijpen is hoe emoties van invloed kunnen zijn op het functioneren van ons lichaam en bepalend kunnen zijn voor onze gezondheid.
Emoties werken als een overdracht van trilling welke prikkeloverdracht van onze cellen beïnvloedenen zo ons hele systeem. Als emoties niet op de juiste manier door ons systeem geïnterpreteerden verwerkt worden kan op de lange duur ziekte ontstaan. Onverwerkte emoties geven namelijk emotionele beperkingen die als deze te lang aanhouden functie verlies geven. Functie verlies geeft fysieke klachten, geeft ziekte welke op zijn beurt weer een emotionele beperking oplevert.

Een vicieuzecirkel van klachten!!!!

Vooral bij gevoelige mensen is de mate van gevoeligheid heftiger lichamelijk en gedragsmatig reageren op emoties van zichzelf en de ander.

Onverwerkte emotionele ervaringen hebben hun oorsprong in de kindertijd soms zelfs in de moeder schoot. Ook onverwerkte emoties uit vorige levens en verder terug uit het kosmisch bewustzijn kunnen in het heden nog hinderlijk aanwezig zijn, en op de achtergrond meedraaien. Onverwerkte emotionele ervaringen creërennamelijk een energetisch geheugen dat zelfs op een nog langer termijn een negatieve invloed kan uitoefenen. o.a. in;

 • innerlijke onrust
 • faalangst
 • of ander ongewenst gedrag

Michael werkt zowel in het aardse bewustzijn als in het kosmisch bewustzijn.

Coaching en meditatiebehandelplan angsten.Om Aardse koorden van angsten los te laten.


Genisis behandeling; Om kosmische verstrengelingen van de ziel los te maken

 • voor volwassenen en kinderen die hele erge trauma's hebben meegemaakt en in hun angst blijven zitten.
 • Bv ruzies thuis
 • mishandeling
 • verstotenheid bij slechte jeugd.
 • Niet gewenst door ouders
 • Angsten bij entiteiten,
 • Iets heel ergs heeft meegemaakt en het niet los kan laten.
 • Angst voor het leven zelf
 • geen toekomst perspectief zien


Bij post traumatische stress stoornis;

Wanneer nare ervaringen steeds weer terug komen in

gedachten of dromen
Verschijnselen van spanning
Woede uitbarstingen
Vermijden van dingen situaties die herinneren aan traumatische gebeurtenissen
Minder interesse in alles

Deze behandeling bestaat uit 2 delen.


 • Het eerste gedeelte heeft te maken met lijnen loskoppelen in het nu betreffende de problematiek.
 • Het tweede deel heeft te maken met de trauma's die liggen op het bestaansrecht betreffende de problematiek.
  Het is een diepte behandeling.

Behandeling op de 7 emoties en de chakra's met de 7 meesters

De zeven meesters zijn de bewakers van de kristalen helingkamer. In de kristallen heling kamer vind de behandeling plaats op de zeven lagen van het bewustzijn. Zeven emoties worden hier geheeld of in balans gebracht. De zeven emoties zijn;

 • Hoop
 • Liefde
 • Blijdschap
 • Vertrouwen
 • Verdriet
 • Angst
 • Boosheid

Tijdens ons leven en in vorige levens hebben we tal van emoties beleefd een groot deel daarvan is verwerkt maar een deel is in het systeem blijven hangen. Deze emoties kunnen op een gegeven moment een verstorende uitwerking uitoefenen op ons welzijn en gezondheid, ons functioneren en ons hele leven. Deze emoties blijven vaak op de achtergrond, maar soms komen ze op een ongepaste manier bovendrijven op een moment dat niet uit komt.

Onverklaarbare klachten kunnen hete gevolg zijn, varierend van vage gevoelens tot flinke fysieke klachten - of vastlopen van emoties.

Ook positieve emoties kunnen verstorend werken!!!

Alle emoties moeten in balans zijn en elkaar in een gezond ritme afwisselen. Je moet er niet in blijven hangen. Emoties die extreem zijn hebben een negatieve invloed op je welzijn en gezondheid, ook de goede emoties. Alle emoties die extreem zijn, blijven hangen en niet goed verwerkt worden. Zullen vroeg of laat voor problemen gaan zorgen op alle niveau's

 • Fysiek
 • emotioneel
 • psychisch
 • mentaal
 • en spiritueel


Ook het ontbreken of het schijnbaar ontbreken van emoties zullen tot problemen leiden, ze zorgen voor een verstoorde balans deze emoties kunnen door de persoon zelf diep weggestopt zijn. Zo diep dat men er niet meer bij kan komen. Vaak gebeurd dit als gevolg van de opvoeding!!!


Emoties en de chakra's

De chakra's zijn de in en output van informatie in je lichaam. Ze zijn ook op emotioneel vlak werkzaam. Als een emotie overheerst, of niet meer goed gevoeld kan worden. Zal de bijbehorende chakra hierop reageren, door dicht te gaan of door langzamer, sneller of andersom te gaan draaien. De naastgelegen chakra's zullen mettertijd hier last van krijgen. Je hebt dan behalve het probleem op de primaire emotie ook last van andere emoties. Maar ook anders om als een chakra uit balans is zal je uiteindelijk de emotie die bij dit chakra hoort gaan ervaren. Chakra's die uit balans zijn hebben gevolgen voor je fysieke lichaam.
de organen klieren en weefsels waarmee de chakra's fysiek verbonden zijn zullen ook een reactie geven.


Een vast zittende emotie kan voor lichamelijke klachten zorgen!! Ook een fysieke klacht kan een bepaalde emotie oproepen.


Wat was er eerder het kip of het ei!!!

Met deze behandeling kunnen we ongeacht waar het begin lag de chakra's en de emoties behandelen.Behandeling zielenzuivering


Inzetbaar voor kinderen en volwassenen;

 • als men niet meer op aarde wil zijn
 • bij zware depressie
 • het nut van de dingen niet meer inzien.

Meditatie; de weg van de ziel door het levens labyrint;
Hier komen we Aartsengel Michael en Aartsengel Jeremiël tegen.
Zij helpen je wanneer je keuzes moet maken in je leven en het overzicht kwijt lijkt te zijn.


Meditatie; kraamkamer van de ziel + tekenen van jou zielensfeer.


Behandeling Zielenzuivering

Het doel hiervan alle zware belastingen zuiveren van oa vorige incarnaties.

Bij bv

 • depressie
 • verslaving
 • burn-out
 • rouwverwerking etc.

Atlantis Healing Therapie klachtgericht

90 min 85,- euro
Voor mannen & vrouwen
Kinderen tot 18 jaar 42,50 euro

Welkom bij de Vlindervalei de plek waar je kunt ontdekken hoe klachtgerichte healing je kan helpen bij het vinden van balans en innerlijke rust. Terugkijkend naar de mytische stad Atlantis, kunnen we leren dat het belangrijk is om onze emotionele en spirituele blokkades op te lossen om persoonlijke groei te bevorderen.


Bij de Vlindervalei begeleiden we je graag op jouw reis naar zelfontdekking en welzijn.

Atlantis healing klacht gericht
Behandelmethode met de Ankh sleutel.


Info betreft de Ankh

De Ankh bestaat uit een ovaal met daaronder een t-vormig kruis. In het oude Egypte was het een zeer belangrijk symbool en betekent 'leven' waarmee vaak het eeuwige Goddelijke leven wordt bedoelt. Of wordt ook wel levensstaf genoemd In Egypte werkte de hoge priesters of de farao's er al therapeutisch mee. De Ankh wordt geacht de energie te versterken, maar past aan op de universele kosmische energie van de ontvanger. De energie wordt effectiever gebruikt, bekijken we de ankh dan zien we ook de vorm van een menselijk lichaam,, de benen worden onder het hoofd bij de benen gekruist net zoals bij ons zenuwstelseldat gebeurd. De rechterhersenhelft stuurt het linker gedeelte aan en omgekeerd.

Met de lus laten we negatieve energie afvloeien of scheppen we het er uit, met de benen voegen we nieuwe energie toe. Het is ook een soort stemvork, wat zich afstemt op de trilling van de cliënt, gecombineerd met universele energie afgestemd op de persoon waardoor we zeer specifiek kunnen werken op bv littekens en diepere zielsproblemen.
Op afstand behandelen werkt hij als een antenne.


Behandelmethode

Behandel methodes die we kunnen aanbieden;

Energetisch opschonen ruggenwervels en zenuwstelsel;
Voor verwerken van oude trauma's uit het verleden of om evt. energetische aanhechtingen te verwijderen.
Energie blokkades in het lichaam deblokkeren - balanceren;
Bij chronische vermoeidheid en burn-out.

Psychischebehandeling;

Bij overprikkeling te veel piekeren slapeloosheid of licht depressieve gevoelens.
Immuunsysteem behandeling;
Voor opschoning en doorstroming van het systeem

Chakra en aura behandeling
Voor het opschonen zuiveren en opladen van de auravelden en het chakrasysteem.


Trauma behandelingen


Wat is trauma?
Trauma is onder te verdelen in categorieënzoals; enkelvoudig - specifieke angsten -fobieën- meervoudig en zelfbeeld problematiek - complex trauma.

Enkelvoudig;wanneer je in het dagelijks leven last hebt van een psychisch probleem die samen hangt met een nare ervaring bv een ongeluk een brand een aanranding pesterijen etc.

Er kunnen klachten ontstaan zoals indringende herinneringen flashback vermijdingsacties in combinatie met irreëelangst en stress. Wat kan uitmonden in angst en paniekaanvallen depressie schuldgevoel somberheid onzekerheid of gebrek aan zelfvertrouwen.

Specifieke angsten enfobieën
Zoals angst voor dieren hoogtevrees vliegangst deze vormen hebben te maken met een traumatische ontstaansgeschiedenis, en worden gezien als een reactie op de traumatische ervaring. Waar soms ook rampscenario's aan gekoppeld zijn, waardoor vermijdingsgedrag ontstaat.

Meervoudige trauma en zelfbeeld problematiek;
Wanneer er meerdere nare ervaringen gedurende lange tijd sprake is dan spreekt we over meervoudige trauma. Dit staat voor chronische herhalende nare gebeurtenissen waaronder ook valt herhaaldelijk niet geloofd worden.
De klachten zijn divers en gaan over somberheid angsten en wantrouwen in combinatie met uiterst negatief zelfbeeld zoals je niet de moeite waard vinden, een slecht mens of een mislukkeling voelen.

Complex trauma;
Dit is een combinatie van een enkelen-of meervoudig trauma met een of meerdere andere stoornissen zoals een persoonlijkheidsstoornis en dissociatieve stoornissen.
Klachten van dit trauma zijn te vergelijken met een meervoudige maar dan ernstiger.
Men is niet stabiel en is bij momenten uit contact met zichzelf en omgeving terwijl je niet hiervan bewust bent.

Trauma's en energie;
Trauma gaat in het energetische systeem van de organen en gewrichten zitten. Vooral in de gewrichten waar de doorstroming moeilijk is , kunnen emoties van allerlei aard ophopen. Als energie stagneert krijg je niet alleen lichamelijke klachten maar ook de doorstroming van de geestelijke capaciteit wordt geblokkeerd vermoeidheidsklachten > Burn-Out, depressies zijn vaak terug te herleiden aan oude on-opgeruimde emoties van een opgelopen trauma hoe klein of groot dan ook.


Behandelingen hiervoor;
* Trauma behandeling via de hersenkern; vooral voor mensen die vervuild zijn met gewrichtsklachten, vermoeidheidsklachten depressie - burn-out
* Karma-vorige levens blokkades opruimen bv wanneer je blijft hangen niet verder komt.

Behandeling om entiteiten te verwijderen
Behandeling Organen;op verstoring door emoties die op de organen zitten.

Behandeling haralijn kosmische familielijnen
Het doel hiervan is de persoon in balans brengen in de diepere lagen. Het recht om te bestaan en het zien van je doel in het leven.
Het verbreken van koorden op zielsen kosmisch-karmischeniveau.
Behandeling op de chakra's en gewrichten;
waarbij weer doorstroming komt in de gewrichten hier worden veel opgekropte energie vast gehouden.


Metamorfose Massage

90 min 85,- euro
Voor mannen & vrouwen
Kinderen tot 18 jaar 42,50 euro

Een metamorfose massage kan een krachtige transformatieve ervaring zijn. Het is een zachte aanrakingstechniek die is ontworpen om het zelfgenezende vermogen van het lichaam te stimuleren en emotionele blokkades los te laten. Deze vorm van massage richt zich op de handen, voeten en hoofd, die corresponderen met bepaalde reflexpunten in het lichaam. Door deze punten te activeren, kan een metamorfose massage helpen bij het verwijderen van belemmerende patronen en het creëren van positieve verandering. Het is een prachtige manier om jezelf volledig te omarmen en te groeien in een mooie vlinder. Ontdek vandaag nog de helende werking van een metamorfose massage bij De Vlindervalei.

Korte inleiding;

Deze behandeling wordt gekleed gegeven op de blote huid van de voeten handen en het hoofd.
Ook deze behandeling heeft een herhaalpatroon waardoor er een diepte werking kan ontstaan .
Onze voeten staan voor in beweging kunnen komen, de handen voor het handelen, en het hoofd om het te begrijpen en het compleet te maken.

De lichte aanraking gaat over de reflexzones van de wervelkolom op voeten handen en hoofd.

Waardoor we inzicht kunnen vergaren in de blokkades die we tijdens zwangerschap en geboorte hebben opgedaan. Maar ook alle trauma's die we hebben opgelopen gedurende ons leven, het leren accepteren dat we door fouten van een ander nu een geheel ander leven moeten leven.


In deze behandeling wordt de levenskracht van de cliëntaangespoord om zo verlichting genezing bewerkstelligt binnen de metamorfose.
Deze behandeling gaat dan ook op jouw eigen tempo vorm gegeven en werkt net als alle anderen nog een aantal dagen tot weken door.


Een diepere kijk in de werking;


Je kunt deze massage zien als het verhaal van de rups die een vlinder werd.
De rups leeft zijn rupsen leven tot dat hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen.


In die cocon voltrekt zich de metamorfose van rups tot vlinderDe rups wordt dat gene wat hij als mogelijkheden in zich heeft, en om dat te doen trekt hij zich terug in een cocon.
Ook jij hebt net als de rups kwaliteiten en talenten die je nog niet tot uitdrukking kan brengen omdat er belemmeringen of blokkades zijn die dat tegen houden.

Deze metamorfose massage helpt jou om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wat je ten diepste bent.
Als jij je kwaliteiten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kan zien, dan kan jij worden zoals je was bedoeld bent.

De Metamorfose Massage

Is een zachte methode van aanraken op de reflexzones van de wervelkolom op jou voeten > verleden, jou handen > heden en je hoofd > toekomst plaats vind.
Het gaat om jou innerlijke verandering naar wie jij eigenlijk behoort te zijn.
We masseren zonder olie en je kan gewoon je kleren aan houden wel even je schoenen en sokken uit trekken.


De drie actie -centras komen overeen met de drie manieren waarmee wij ons voornamelijk uiten. Het zijn deze uitwendige communicatie zones die de handelingen weergeven van de mens:


 • Voort bewegen
 • het doen - handelen
 • Het denken

De metamorfose is er op gericht om beperkingen los te laten, waardoor veranderingen plaats kunnen vinden.
Je zult vrijer gaan bewegen handelen en denken.


Een vervolg sessie die hier nog meer zicht op geeft in welke belemmeringen je tegenhouden om te kunnen doen wat je behoort te doen is,de zielsreading-healing.om nog meer inzicht te krijgen in het kosmische deel geeft de opstelling van de ziel hier inzichten in

Een volgende stap kan zijn de Acces energetische facelift healingDeze massage helpt ook heel goed bij;

Kinderen met bv;
Autisme
ADHD
Spasmen of
eenlichamelijke /verstandelijke beperking ( als vorm van communicatie )
Huil / onrustige baby's
Kinderen die slaap problemen hebben

Vlinder Massage

90 min 85,- euro
Voor mannen & vrouwen
Kinderen tot 18 jaar 42,50 euro

Bij De Vlindervalei, bieden wij diverse diensten aan om je te ondersteunen in je persoonlijke groei en welzijn. Een van onze unieke diensten is de Vlinder massage, waarbij we gebruik maken van zachte en vloeiende bewegingen om spanning en stress los te laten en innerlijke rust te bevorderen.
Deze massage helpt je om weer in balans te komen en je ware zelf te omarmen.

Vlindermassage is een zachte en subtiele massage van de rug die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel.
Deze massage zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning. De balans in het lichaam wordt hersteld en blokkades en oude spanningen vloeien weg.

Bij deze massagevorm worden dezelfde bewegingen steeds herhaald dmv een zeer lichte aanraking op de wervelkolom en op twee lijnen (blaasmeridiaan) naast de wervelkolom. De zachte aanraking en het repetitieve karakter zorgen voor een diepe ontspanning. De wervelkolom is een belangrijk centrum in ons lichaam, waar alle zenuwbanen samenkomen.
Het prikkelen van deze zenuwbanen is het doel van de Vlindermassage. Deze prikkelingen zorgen voor harmonie en balans tussen lichaam en geest.


Door de beweging over de wervelkolom en de blaasmeridiaan wordt het gehele zenuwstelsel geraakt.
De daarmee verbonden organen gaan hierdoor beter functioneren. De blaasmeridiaan is met haar 67 punten de langste en meest aan de oppervlakte gelegen meridiaan. Via deze meridiaan worden losgekomen spanningen en afvalstoffen afgevoerd.

Vlindermassage kan een op zichzelf staande behandeling zijn, maar ook ingepast worden in andere massagevormen en behandelingen.


Door het prikkelen van de zenuwbanen en de blaasmeridaan kunnen de volgende voordelen worden behaald:

 • Anatomische functie van bijbehorende organen verbeterd
 • Spanning in je lichaam leren herkennen
 • Geeft rust, veiligheid en geborgenheid
 • Emoties weer in balans brengen
 • Zeer geschikt voor kinderen
 • Loslaten van spierspanning
 • (Angst)fobie verminderen
 • Incontinentie opheffen
 • Vermindert stress
 • Verlicht pijn

“Voel je licht als een veertje en vrij als een vlinder”

Energetische Hoofd Massage

90 min 85,- euro
Voor mannen & vrouwen
Kinderen tot 18 jaar 42,50 euro

Wilt u beter slapen, minder piekeren en rust in uw hoofd ervaren?
Bij De Vlindervalei bieden wij de oplossing met onze energetische hoofdmassage. Laat uw hoofd ontspannen en de spanningen wegglijden terwijl u geniet van een diepe innerlijke rust.
Ontdek een nieuwe manier om uw slaapkwaliteit te verbeteren en uw hoofdpijn te verlichten. Kom langs en laat ons u begeleiden naar een vredige en kalme geest.

Aroma Touch ( Aroma Therapie)

90 min 85,- euro
Voor mannen & vrouwen
Kinderen tot 18 jaar 42,50 euro

Bij De Vlindervalei kunt u terecht voor diverse diensten die uw leven positief kunnen beïnvloeden. Als lifecoach bied ik persoonlijke begeleiding om uw doelen te bereiken en uw volledige potentieel te benutten. Daarnaast specialiseer ik mij ook in Aroma Therapie, waarbij essentiële oliën worden gebruikt om uw fysieke en emotionele welzijn te verbeteren. Ik help u graag op weg naar een gebalanceerd en gelukkig leven.

Ontdek de therapeutische kracht van Aroma Touch bij De Vlindervalei. Deze verkwikkende techniek combineert zorgvuldig gekozen essentiële oliën met een zachte aanraking om optimale ontspanning en welzijn te bevorderen. Ervaar de voordelen van stressvermindering, verlichting van spierspanning en een verbeterde emotionele balans. Laat Aroma Touch je begeleiden op je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven.


Aroma therapie wordt aangeraden wanneer je op zoek bent naar een natuurlijke benadering van het verbeteren van je emotionele, fysieke en spirituele welzijn. Door het gebruik van etherische oliën, kan aroma therapie helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van de slaap, het verlichten van pijn, het stimuleren van het immuunsysteem en het bevorderen van een gevoel van balans en harmonie. Het is een geweldige aanvulling op de diensten van een lifecoach, omdat het helpt om een diepere en meer holistische benadering van persoonlijke groei en welzijn te bevorderen.

Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid met gebruikmaking van essentiële oliën. De levenskracht, die in deze oliën verzameld is, wordt als het ware op de cliënt overgedragen en zal bijdragen tot het herstel van het natuurlijke evenwicht in zijn of haar lichaam.

Er wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën (geuren) van kruiden, bloemen, bomen, wortels en andere delen van de plant.

Je wordt rustig, blij, energiek of  kan opgewonden worden van het ruiken van een bepaalde geur.
Geur wordt verwerkt in ons limbische systeem, het systeem in de hersenen dat een rol speelt bij emoties en gevoelens. Geuren en emoties zijn sterk met elkaar verbonden.


Bij de behandeling van aroma therapie bieden we de zorgvuldig geselecteerde producten met de zorglijn van Volatile. Bij het verminderen van stress, het bevorderen van ontspanning en het herstel van het evenwicht in lichaam en geest. Ontdek de helende eigenschappen van essentiële oliën en laat je meevoeren op een reis naar innerlijke rust en welzijn.

Trauma therapie - Trauma verwerking

90 min 85,- euro
Voor mannen & vrouwen
Kinderen tot 18 jaar 42,50 euro

Bij De Vlindervalei bieden wij trauma therapie en ondersteunen we jou bij het verwerken van jouw traumatische ervaringen. Onze Gong en Drum zijn krachtige tools die je direct naar je diepste pijn brengen en je helpen hiermee te werken. als ervaren lifecoach staan we klaar om jou hierbij te begeleiden.

Naast klank sessies zijn er nog diverse tools die ondersteunend kunnen zijn zoals Atlantis therapie, zielopstelling of helend tekenen.  Aroma Therapie geeft het lichaam de nodige ondersteuning en heling.

Trauma therapie zetten we in bij traumatische ervaringen of bij het geval waarin ervaringen voor lange tijd zijn weggezet en daar nog steeds aanwezig zijn. Ook bij Rouw & Verlies kan een trauma verwerking effectief zijn.
Rouw & Verlies hoeft niet enkel gerelateerd aan de dood te zijn. Alle soorten van verlies geven ons een periode van rouw mee.

Het is een verwerkingsperiode van iets wat er was en er nu niet meer is, iedereen doet dit op zijn of haar eigen manier.

Als lifecoach, begrijp ik het belang van het effectief omgaan met rouw en verliesverwerking. Het kan een uitdagende en emotionele reis zijn, maar ik sta klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens dit proces. Samen kunnen we werken aan het vinden van innerlijke rust en veerkracht, zodat je weer kunt floreren na een verlieservaring.

Neem gerust contact met mij op om uw bijzondere dag te bespreken