Laten we samen werken en het leven creeën waar je van houdt! 

De rugzak van het leven.

Ieder draagt zijn rugzak... niemand die hem over neemt.
En je hoeft ook niet te vrezen, dat een dief hem ooit ontvreemd.


Het is jouw unieke rugzak en pas op het einde is hij leeg.
Alleen de meest mooie, intieme en emotionele gedachten
zullen in je geheugen op je blijven wachten.


De moraal van het verhaal!
wees zuinig op al je vrienden, want zij zullen later ook
de inhoud van jou rugzak bepalen.
En de leuke herinneringen zul je zelf weer uit je geheugen moeten halen.


Healing is an inside job


Om tot healing en inzichten te komen zal je daar zelf aan mogen werken. 


Tijden veranderen en energieen veranderen hierin mee. Wat vroeger nog werkte werkt nu niet meer. 
Wanneer we het doen vanuit een verdienmodel zal de energie niet gaan stromen. Van Healers gaan we naar Begeleiders - Gidsen die jou de richting aanwijzen van waaruit jij verder mag gaan.

Onze diensten zijn gericht op, het aanraken van jou energie die jou belemmert, verstoort, uit balans brengt waardoor je niet verder kunt. Raken we jou aha punt aan zodat jij de som begrijpt en inzicht hebt in hoe dit tot stand is gekomen en hoe jij dit weer kunt ontkrachten om meer vanuit je eigen kracht te kunnen gaan leven.

Onze services

Life coaching


Life coaching gaat over zingeving.
Over het inrichten van je leven op een manier die bij je past en het maken van keuzes die daarbij aansluiten. Dat kan over werk of relaties met anderen gaan, maar ook over levenskeuzes. Samen met een life coach kijk je wat jij belangrijk vindt in het leven, wat je kernwaarden zijn en waar je talenten liggen.
Zo vergroot je je zelfinzicht.


Learn more

Counseling


Is een manier van clienten inzichten geven in hun eigen gedrag, denken, voelen, en handelen. Welke patronen en overtuigingen ze eigen hebben gemaakt en dit als gewoon zien.

Opgekropte gevoelens als boosheid, woede, verdriet en schaamtegevoelens kunnen heel intens zijn.

Counselling biedt jou als cliënt de gelegenheid deze gevoelens nader te onderzoeken, met de mogelijkheid eenvoudiger te begrijpen wat er gebeurt in lichaam en geest.


Learn more

Creatief Coachen


Bij creatieve coaching ga je aan de slag met verschillende materialen zoals o.a. papier, pastelkrijt, inkt, kleurpotloden, acrylverf en papier. Je gaat beeldend aan het werk met jezelf en ontdekt hierbij hoe belangrijk het is om onderscheidend te durven zijn en je eigen grenzen aan te geven. Je leert met andere ogen te kijken naar jezelf, jouw relaties en situaties en dat maakt bewust en geeft vertrouwen.


Learn more

Therapie

Atlantis Therapie


We zullen in behandelingen desgewenst een reis maken naar de diverse helingkamers vanuit de Akasha. We maken daarin kennis met meester Hilarion en futuristische kosmische helingen. En gaan op hele diepe problematiek zitten vanuit de oorsprong van de Ziel in het kosmische bewustzijn. Bij deze helingen kan de Ankh gebruik worden.

De remedies zijn samenstellingen van informatie vanuit de Akasha Kronieken en de Akasha Meesters, Sterren en Engelen. Die we inzetten tijdens behandelingen vanuit de Askasha en of desgewenst in andere behandelingen waarvan ik mee krijg om de remedie erbij in te zetten.

LEARN MORE

Systemischwerk


Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Je kunt ervaren waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei.

Systemisch werk als opstellingen hebben het doel om in de energie te stappen van de plek, de persoon, de situatie. En daarmee door de wijze van vraagstelling meer inzicht te krijgen van binnenuit op het nu.

LEARN MORE

Aroma therapie


Aroma therapie: dit doet het voor je geestelijke én lichamelijke gezondheid.

Aroma therapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van gezondheid door het gebruik van  essentiele olien.

De levenskracht Chi die verzameld is, wordt als het ware aan de client overgedragen die het in het systeem opneemt. Wat zal bijdragen tot het herstel van het natuurlijke evenwicht in zijn of haar lichaam. Elke olie richt zich op één of meer organen, gebieden of aandoeningen. 

Het gebruik van bepaalde etherische oliën heeft een duidelijke invloed op onze immuniteit, huid en circulatie. We kunnen etherische oliën dan ook preventief aanwenden om ziekten te behandelen


LEARN MORE

Wat is Therapie

Lees meer

Life Coach: voor zingeving en keuzes maken vanuit je gevoel

Life Coaching!

Als life coach kan ik me vele titels geven die hier in mijn concept van coaching passen. Zo kun je me een Bewustzijns Coach noemen, een Spiritueel Coach,  een Balns Coach, een Kindercoach, en een Gezinscoach, een Creatief Coach en  Wandel Coach.


Waar staat Life Coaching voor:

Life coaching gaat over zingeving.
Over het inrichten van je leven op een manier die bij je past en het maken van keuzes die daarbij aansluiten. Dat kan over werk of relaties met anderen gaan, maar ook over levenskeuzes. Samen met een life coach kijk je wat jij belangrijk vindt in het leven, wat je kernwaarden zijn en waar je talenten liggen.
Zo vergroot je je zelfinzicht.

Een life coach leert je vaardigheden en biedt je handvatten waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt; je kunt daardoor vaak meer aan. Soms kijk je samen hoe je meer veerkracht kunt ontwikkelen en scherp te krijgen hoe je verder wilt. Een coach biedt hulp om contact te maken met en te vertrouwen op je eigen gevoel. Los van blokkades of overtuigingen die je soms al jaren hebt en die in de weg kunnen zitten.


Naar een Life Coach

Bij een life coach kun je terecht voor inzicht, tips en advies over werk, relaties met mensen en alles wat er verder nog in je leven speelt. Bijvoorbeeld over:

 • Zingeving of diepgang, en hoe je die vindt in je leven
 • Persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen: waar liggen je kwaliteiten of talenten?
 • Bewustwording van je gedachten: hoe leer je van je eigen valkuilen of eerder gemaakte fouten?
 • Waarom het niet lukt om bepaalde dromen te realiseren
 • Balans in je leven en hoe je die vindt en houdt
 • Een richting in je leven vinden die beter bij je past

Je hoeft niet diep in de put te zitten om naar een life coach gaan: een life coach kan je ook helpen als je nieuwsgierig bent naar wat je nog meer uit je leven kunt halen. Of biedt hulp als je graag met professionele en persoonlijke begeleiding meer wilt leren over jezelf.Methodes en therapieën

voor gedragsverandering

Pratend tot de kern komen

Meditatie en

ademhalingsoefeningen

Wandelen en aarden

in de natuur

 Big Five

   Kernkwadrant

Als je met vragen zit zoals


Met je life coach ga je op zoek naar antwoord op vragen die je hebt. Bijvoorbeeld:

 • Past mijn relatie nog bij me? Of wil ik iets anders?
 • Word ik nog blij van m’n werk? Of past een andere baan beter?
 • Hoe komt het dat ik niet lekker in m’n vel zit?
 • Ik wil iets anders in het leven, maar wat dan precies?
 • Hoe maak ik de juiste keuzes?
 • Is dit het nou? Wat is het doel van mijn leven?

Soms heb je nog niet echt een vraag in je hoofd, maar is het vooral een gevoel waarmee je zit.
Bijvoorbeeld dat je vastloopt, of dat je meer uit je leven wilt halen. Dat ga je samen met je coach onderzoeken.

Counselling is:

de cliënt leren manager te worden van zijn / haar eigen problemen.

Counselling!

Is een manier van clienten inzichten te geven in hun eigen gedrag, denken, voelen, en handelen. Welke patronen en overtuigingen ze eigen hebben gemaakt en dit als gewoon zien. Opgekropte gevoelens als boosheid, woede, verdriet en schaamtegevoelens kunnen heel intens zijn.

Counselling biedt jou als cliënt de gelegenheid deze gevoelens nader te onderzoeken, met de mogelijkheid eenvoudiger te begrijpen wat er gebeurt in lichaam en geest.

Als counsellor zal ik de cliënt aanmoedigen en helpen de gevoelens te verwoorden. Het is een proces waarbij ik door middel van communicatie, een cliënt helpt om inzicht te verkrijgen in zijn niveau van ontwikkeling, hem helpt dat te accepteren en hem helpt maximaal te kunnen functioneren op eigen niveau. Hierdoor kunnen er vaak op korte termijn al resultaten worden geboekt die ook op de lange termijn hun uitwerking blijven behouden.

Counselling is een laagdrempelige manier van  hulpverlening die voornamelijk wordt toegepast bij cliënten met een gezonde emotionele basis, die tijdelijk het spoor bijster zijn. 

Door empathisch te luisteren leef ik me in, in de belevingswereld van de cliënt. Van hieruit kunnen andere standpunten belicht worden, zodat keuzes en veranderingen kunnen worden bewerkstelligd.

Counselling is non-directief.
Dit betekent dat ik als counsellor de cliënt niet stuurt, maar enkel aanspoort bij het maken van keuzes.
Daarbij wordt er niet geoordeelt of veroordeelt 


Counselling houdt “verandering” in.

Cliënten hebben meestal een probleem waar ze niet of moeilijk mee om kunnen gaan. Om er wel of beter mee om te kunnen gaan dient er iets te veranderen. Dat kan een gedragsverandering betekenen, het kan een andere benadering van de situatie inhouden of het kan zelfs betekenen dat er voor een heel andere richting gekozen moet worden. In ieder geval dient er iets te veranderen.


De meerwaarde van counselling.

De vertrouwensband tussen counsellor en hulpvrager die veelal in één op één gesprekken geschapen wordt en steeds meer groeit. Duidelijk is dat naast door derden waarneembare klachten, ook de innerlijke beleving van de cliënt een belangrijke rol speelt.


♦ De gestructureerde methodiek die de counsellor gebruikt om goed te luisteren.

♦ De korte termijn waarop resultaten geboekt kunnen worden die een lange termijn uitwerking hebben.

♦ Het open en non-confronterende karakter van counselling, waarbij de hulpvrager zich veilig kan voelen.

♦ De empathische benadering door de counsellor, die daarbij toch de professionele afstand weet te behouden.

♦ De holistische aanpak.

♦ Het feit dat de counsellor een MENS en niet een KLACHT behandelt.


Een counselor onderzoekt samen met de cliënt waar het probleem in het verleden is ontstaan en kijkt vervolgens hoe de onderliggende oorzaken en patronen veranderd of opgelost kunnen worden.


Een counselor geeft geen adviezen, maar stelt open vragen om mensen zelf onderzoek te laten doen. Je gaat er als counselor vanuit dat cliënten de antwoorden zelf in zich hebben opgeslagen. Counselors hebben een focus op het levensverhaal dat je jezelf vertelt: dat persoonlijke verhaal bevat veel onontdekte patronen die in het hier en nu een rol spelen. Ook de relatie tussen lichaam en “hoofd” is een belangrijke focus

"Wees de verandering die je in de wereld wilt zien"

 Mahatma Gandhi

   Schilder je binnenste buiten!


Gebruik al schilderend je onbewuste weten voor een volgend bewust stapje op weg naar jouw doel.

Creatieve Coaching!

Bij creatieve coaching ga je aan de slag met verschillende materialen zoals o.a. papier, pastelkrijt, inkt, kleurpotloden, acrylverf en papier. Je gaat beeldend aan het werk met jezelf en ontdekt hierbij hoe belangrijk het is om onderscheidend te durven zijn en je eigen grenzen aan te geven. Je leert met andere ogen te kijken naar jezelf, jouw relaties en situaties en dat maakt bewust en geeft vertrouwen.


Creatief zijn is geen must

Je hoeft geen creatieve ervaring te hebben of goed te zijn in tekenen, schilderen. Als je open en nieuwsgierig durft te zijn naar deze werkwijze en je kunt een potlood, krijt, schaar en papier vasthouden is dat meer dan voldoende. Je kunt dus geen fouten maken en alle onzekerheid over boord zetten. Creatieve coaching is vooral spelen met wat er in jouw leeft en wat er ontdekt en gezien wil worden.Jouw winstWanneer je creatief werkt zal je ontdekken dat wat zich op papier of op doek laat zien een weerspiegeling is van jouw innerlijke beleving. Jouw onderbewuste geeft met beelden precies aan waar je naar verlangt of wat je dwars zit. Terwijl je werkt leg je contact met een enorme innerlijke wijsheid die onbewust in ieder van ons aanwezig is maar waar we ons niet altijd bewust van zijn.

Werken met creativiteit is

Een aangename werkwijze die je weer in verbinding brengt met je centrum en je stappen vooruit laat zetten. Zie het als een richtingwijzer op dat moment in je leven.Verlies verwerken met creativiteitCreativiteit ondersteunt ook bij het verwerken van verlies en rouw. Onverwerkte rouw, pijn en vastgezet verdriet kunnen klachten geven zoals eenzaamheid, somberheid en ziekte. Het kan je letterlijk verlammen en stil zetten in de tijd. Terwijl de omgeving om je heen raast weet je en zie je niet meer hoe je verder wilt in je leven. Door middel van creatieve coaching maak je contact met ongeuit verdriet emoties die diep van binnen opgeslagen liggen en waar je nauwelijks of geen woorden aan kunt geven. Een uitnodigende en zachte manier om pijn en verdriet een plek te geven en te komen tot innerlijke vrede en rust.


Een creatief coach traject


Nadat we kennis gemaakt hebben en jouw situatie en hulpvraag helder in beeld hebben maken we samen een vervolgafspraak. Ik werk ons gesprek daarna uit en stel daarbij een oefening samen met materialen die passen bij jouw situatie. Jouw hulpvraag blijft als een rode draad centraal staan in jouw vervolgconsult(en).


Ik neem in mijn overwegingen mee of een combinatie van één van mijn energetische of systemische werkwijzen een meerwaarde zou kunnen zijn en bespreek dit van te voren met je. Een creatief coaching consult duurt circa 1 à 1,5 uur.


Wie er terecht kan

Creatieve coaching is in te zetten voor jong en oud. Tijdens het leven ervaren kinderen, jongeren en volwassen op velerlei manieren emoties zoals pijn, schaamte, eenzaamheid, somberheid, verdriet en verlies in hun leven. Dit kan te maken hebben met een ander maar het kan ook in jezelf zijn dat je het even niet meer weet te handelen. Ook verlies van gezondheid en werk of iemand dierbaars kan veel verdriet met zich meebrengen waardoor je vast kunt lopen in het leven. Het is van belang om hier aandacht en tijd aan te besteden zodat weggedrukte en verstopte emoties en gevoelens geuit kunnen gaan worden. Wanneer dit niet gebeurd kunnen emoties vastgezet worden in het lichaam en op langere termijn zorgen voor allerlei fysiek, mentale en psychische klachten en ziektes.

Waarbij creatieve coaching kan ondersteunen:

 • Anders en alleen voelen
 • Eenzaamheid
 • Inzicht en bewustwording
 • Jouw passie vinden
 • Keuzes maken vanuit je hart
 • Levensvragen
 • Onverwerkt verdriet en gestolde rouw verwerken
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Rusteloosheid en zenuwachtigheid
 • Sombere gevoelens
 • Snel geëmotioneerd zijn
 • Veranderprocessen
 • Verlies een plek geven
 • Zicht op jouw unieke pad

Faalangst

Creatieve coaching kan een heel gunstig effect hebben op je faalangst. Door creatief te werken zul je merken dat je bij elke kleine opdracht op een prettige en liefdevolle manier je eigen faalangst aan gaat. Het geeft je zelfvertrouwen.
En het leert je trots te zijn op wat er zomaar uit jezelf ontstaat en wat het je te vertellen heeft! Je zult merken dat je je leert te focussen op het hier en nu en je zult ontdekken dat genieten van het proces even belangrijk is als het resultaat.

Systemisch werken

Soms kan het pad wat hobbelig zijn het is de kunst om te kijken wat  er verstoord is.


Systemisch werken is
een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Je kunt ervaren waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei.Wat is een systeem?

Een systeem is elke vorm van samenwerking tussen mensen.Daar waar twee of meer mensen bij elkaar zijn, is er sprake van een systeem. Zo is je huidige gezin een systeem. Maar ook het gezin waarin je geboren bent, oftewel je gezin van herkomst.Het bedrijf waar je werkt, de voetbal- of tennisvereniging waar je lid van bent, het muziekgezelschap waar je in speelt : allemaal systemen.


Een holistisch mensbeeld

We gaan uit van een holistisch mensbeeld.
Samengevat betekent dit dat een mens meer is dan alleen een verstand en een lichaam. Er is een derde, ongrijpbaar (ziels)deel dat een essentieel onderdeel van elk mens uitmaakt. Drie delen die samen ook een systeem vormen. Dus alles wat geldt voor een systeem dat uit meerdere mensen bestaat, geldt ook voor elk mens afzonderlijk.


De basis van het systemisch gedachtegoed

De onbewuste basisprincipes in alle systemen zijn altijd aanwezig. Zoals de zwaartekracht er ook altijd is.Als gevolg van deze krachten veranderen relaties voortdurend, waardoor elk systeem zijn eigen dynamiek ontwikkelt. Deze dynamiek is niet zichtbaar en wordt ook vaak de ‘verborgen dynamiek’ genoemd.Je kunt een systeem vergelijken met een mobiel. Als één van de onderdelen beweegt, reageren de overige delen direct en proberen ze weer in balans te komen. De effectiviteit van een systeem wordt voor een groot deel bepaald door de verborgen systeemdynamiek.

Mensen en organisaties komen als gevolg van een verstoring soms in de problemen. Met als gevolg dat zij niet alleen minder gaan functioneren, maar dat ook het totale welzijn en de geluksbeleving afneemt. Veel persoonlijke problemen, relatieproblemen, gezondheidsproblemen en levensvragen vinden hun wortels in zogenaamde verstoringen in een systeem. Een verstoring is een vorm van onbalans in een systeem.Inzicht in wat binnen een systeem speelt, werkt verhelderend en helend. Hierbij spelen het collectieve onbewuste en diepere emotionele lagen een grote rol. Dat maakt andere aspecten, verhoudingenen betekenissen zichtbaar en voelbaar.

Opstellingen binnen de praktijk


Systemisch werk als opstellingen hebben het doel om in de energie te stappen van de plek, de persoon, de situatie. En daarmee door de wijze van vraagstelling meer inzicht te krijgen van binnenuit op het nu.


Binnen de praktijk werk ik met twee soorten opstellingen Zoals:


Het Chakra-Pad

Systemisch werken en... Het chakrapad


Dit is een holistische en ervaringsgerichte methode. Het is een praktische en efficiënte methode. Efficiënt omdat we met één sessie al diepgaande resultaten behalen en gedragsverandering zien. Praktisch omdat het concreet richting geeft aan de stappen die jij kunt zetten en de verandering die je wilt bewerkstelligen. De methode kan ingezet worden bij de meeste coachingvragen.

De geschilderde chakra’s zijn afgedrukt op muismatten.
De muismatten worden als een pad in de ruimte gelegd.
Door over dat pad van zeven tegels te lopen en tegelijk je eigen fysieke chakra te voelen, creëert zich een krachtig werkveld. De werkwoorden behorend bij de chakra’s worden tevens uitgesproken, dat maakt dat blokkades voelbaar worden. De bewustwording helpt om de blokkade te laten verminderen: Je vindt je eigen antwoorden. Er wordt dus vanuit de zeven perspectieven naar de coachvraag gekeken. Vanuit dat je er mag zijn, vanuit voelen, vanuit willen, vanuit jouw liefde, vanuit je uiten, je denken en het Goddelijke.


Dat geeft een diepgaand inzicht dat leid tot blijvende gedragsverandering. Eén sessie is vaak al voldoende voor een doorbraak en levert veel input en energie op voor een volgende stap in jouw ontwikkeling. Het is mogelijk om bij mij een chakra-coachingssessie te ervaren.


Opstelling van de ziel


Systemisch werken en... Opstelling van de ziel


Binnen het werken met kosmische problematiek betreffende de ziel en de geboorte tunen we in op:

Negatieve uitingen van ons gedrag of problematiek welke ons hindert in dit leven om ons welkom te voelen op aarde, in ons gezin en relatie, vindt z’n oorsprong vanuit de tijd dat de ziel nog in zou dalen in het menselijke bewustzijn.
Hiervoor heeft de ziel de ouders gekozen en de ouders hebben de ziel van het kind gekozen. Maar soms komt het voor dat men zich niet gewenst voelt. Dat men het idee heeft ergens hier op aarde in het verkeerde gezin geboren te zijn.
Dat de ouders niet de ouders lijken te zijn die bij de persoon horen.

In deze opstelling gaan we dan ook werken vanuit een kijk van de ziel. Lopen we over een uitgelegd pad van lijnen vanuit een vraagstelling een probleemsituatie of een klacht - adoptie kunnen we inzicht krijgen op wat ons uit balans haalt.
Anders als bij een gewone familieopstelling zullen we, voordat we in de lijnen gaan lopen van ouders, voorouders en kosmische ouders, het aardse bewustzijn achterlaten en als ziel de opstelling lopen.
Dit geeft een enorme verdieping wat gevoel betreft.
De ziel laat hiermee zowel z’n kwetsbaarheid als kracht zien.

Diepe energetische patronen van de ziel zelf die met de problematiek te maken hebben komen naar de oppervlakte om geheeld te worden.

Therapie

Wat is een Therapeut

Therapeut komt van van het oud-Griekse woord Therapeia of ‘therapie’. Een therapeut is dus iemand die therapie geeft met als doel jouw welzijn of gezondheid te verbeteren.


Een therapeut luistert aandachtig naar je verhaal en gaat samen met jou op zoek naar een antwoord op jouw vraag. Het is meer dan een goed gesprek.

Therapeuten hebben naast een luisterend oor ook specifieke therapeutische methodes en vaardigheden om je te helpen met het verwerken van emoties, duidelijkheid te geven en je helpen expressie te geven aan wat je voelt.

Een therapeut luistert op een neutrale, niet oordelende manier naar jouw verhaal en jouw behoeftes. Naast praten met een goede vriend, heeft therapeutische begeleiding een andere waarde. Therapeuten kijken mee vanop een afstand en zijn niet persoonlijk betrokken bij je situatie of bij jezelf. Samen met de therapeut alsvertrouwenspersoonkan je in alle vrijheid op zoek gaan naar oorzaken en oplossingen of krijg je gewoon de ruimte en de aandacht om jouw ervaring te delen.


Wanneer naar een therapeut?

Voel je je dikwijls neerslachtig, verdrietig, moe, ongelukkig of onzeker. Ben je snel prikkelbaar of kwaad. Je voelt je niet goed in je vel, zit vast of loopt aan tegen moeilijke situaties. Je hebt het gevoel hetniet alleente kunnen dragen. Je partner, vrienden of familie kunnen vaak een luisterend oor zijn. Dit kan opluchten of antwoorden en oplossingen geven.
Het is echter niet altijd voor de hand liggend dat je hierover bij je omgeving terecht kan.

Sommige onderwerpen zijn te gevoelig, misschien heb je het hen al zo vaak verteld, je wil hen niet lastig vallen, deze mensen zijn soms zelf een onderdeel van je probleem, of je verlangt naar meerdeskundigheid?


In therapie: een taboe?

Therapie volgen is al lang geen taboe meer. Het idee dat enkel mensen met ernstige problemen naar een psychotherapeut of psycholoog gaan is gelukkig voorbij. Tegenwoordig is hetgangbaardat iemand diein een moeilijkere periodezit en open staat voor hulp een therapeut contacteert.Werken aan jezelfen je geluk wordt nu erg aangemoedigd. Wie naar een therapeut kiest om iets van zijn/haar leven te maken.

Daarnaast blijft in therapie gaan toch spannend en is het een persoonlijk proces.


Sommige mensen zijn bang dat therapie te confronterend zal zijn en hun leven overhoop zal gooien. Of houden zich vast aan het spreekwoord ‘Tijd heelt alle wonden’. Het tegendeel is echter waar: wat je niet aanpakt, blijft diep vanbinnen voelbaar en draag je mee.

Atlantis therapie

werken met de Akasha kronieken

Het archief van de ziel!


De Akasha kronieken zijn een bewustzijnsdimensie waarin de vibratie van elke ziel en zijn reis ligt opgeslagen.
Dit bewustzijnstrillingslichaam is overal geheel aanwezig en altijd, waar ook ter wereld, volledig toegankelijk. Als zodanig vormen de kronieken een op ervaring gebaseerd kennislichaam dat niet alleen alles bevat wat elke ziel in de loop van zijn bestaan ooit heeft gedacht, gezegd en gedaan, maar waarin ook alles ten aanzien van zijn toekomstige mogelijkheden is vastgelegd. We zullen de hierboven staande definitie in kleinere delen opsplitsen – te beginnen met de betekenis van het begrip bewustzijnsdimensie.Bewustzijnsdimensie

Een bewustzijnsdimensie is een gebied van de ongeziene wereld dat we als mensen niettemin kunnen ervaren en identificeren op grond van zijn specifieke kenmerken, eigenschappen. Zo is bijvoorbeeld de droomtoestand een bewust zijnsdimensie tijdens de verschillende fasen van de slaap die mensen kunnen ervaren en identifi ceren. Andere bewustzijnsdimensies kunnen worden benoemd als verschillende ‘gebieden’ van de geest – het bewuste en het onderbewuste, het gebied van het geheugen, gebieden van muzikale of mathematische begaafdheid, en de gebieden van het brein die onze fysieke capaciteiten regeren. En andere bewustzijnsdimensies zijn de verschillende staten van ontspanning die via het brein kunnen worden gemeten. Wat al deze bewustzijnsdimensies met elkaar gemeen hebben is het feit dat we weten dat ze bestaan, ook al kunnen we ze niet zien.


Universeel bewustzijn

In het proces van toegang vinden tot de Akasha kronieken gaan we van de gebruikelijke staat van menselijk bewustzijn over op een staat van goddelijk universeel bewustzijn waarin we onze Eenheid met het goddelijke op alle niveaus herkennen. Deze bewustzijnstoestand stelt ons in staat de vibraties van de kronieken – de blauwdrukken van de ziel – waar te nemen. Zo hebben de kronieken de mensheid door haar hele evolutie heen gediend als een buitengewoon instrument met behulp waarvan wij goddelijke verlichting op hanteerbare wijze kunnen ontvangen om die in onze menselijke ervaring te integreren. En daardoor kunnen we met recht zeggen dat we door toegang te krijgen tot de Akasha kronieken een glimp kunnen opvangen van de hemel op aarde!


Lichtvibraties

De Akasha kronieken zijn het Lichtlichaam van het universele zelfbewustzijn. Als zodanig bevatten ze het universele bewustzijn met de drie voornaamste componenten ervan – geest, hart en wil. De kronieken bevatten ook de stralende Lichtvibraties die door alle dingen gegenereerd worden. Telkens wanneer we de kronieken raadplegen, wordt ons bewustzijn beïnvloed door dit Licht en worden we erdoor ‘ver-Licht’. Als dat gebeurt, worden de effecten van het Licht manifest in onze gedachten en emoties (evenals in die van onze cliënten) en beginnen we een toenemend gevoel van vrede en welzijn te ervaren.


Eeuwige zielen

Met de Akasha kronieken vergt begrip en aanvaarding van het concept ‘reïncarnatie’. Vanuit het perspectief van de kronieken bezien zijn alle zielen eeuwig. Op dit begripsniveau houden de kronieken het archief bij van elke ziel zoals die van het ene leven tot het andere als verschillende menselijke wezens op aarde heeft bestaan en deze zich door tijd en ruimte heen heeft ontwikkeld. Een menselijke incarnatie geschiedt als een specifieke manifestatie van de volmaakte blauwdruk van de ziel. De gedachte achter de menselijke ervaring is in het fysieke het volmaakte zelf te worden zoals dat op zielsniveau al in de Akasha kronieken bestaat.


Om in het bewustzijn van onze spirituele natuur te groeien en in staat te zijn dat bewustzijn in het fysieke leven te verankeren om zo ons optimale zelf op het aardse vlak te verwezenlijken, vergt vele levens. In de kronieken kunnen we onze diverse incarnaties zien. In wezen zijn de Akasha kronieken dus zowel de volmaakte blauwdruk op zielsniveau, als de registratie van de ervaringen van een individuele ziel naarmate die in het bewustzijn van zichzelf als spiritueel wezen groeit en hij zich in zijn goddelijke natuur in het fysieke aardse vlak manifesteert.


Constant in verandering

De Akasha kronieken zijn constant in verandering en uitbreiding. Naarmate onze ziel zich door de tijd heen ontwikkelt, worden de kronieken bijgesteld om onze groei weer te geven. Ze worden voortdurend verfijnd naarmate we meer op één lijn komen met onze volmaakte ziel en die groeiende volmaaktheid zich in ons aardse leven manifesteert. Daarom kunnen we de kronieken beschouwen als een bemiddelingslichaam tussen alle verleden, huidige en toekomstige mogelijkheden, waarschijnlijkheden en eventualiteiten. Aan de kronieken kunnen we begrip en richting ontlenen wanneer we onszelf op onze levensreis ervoor openstellen ons optimale zelf in de fysieke wereld te realiseren.


Atlantis Remedies


Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering van energetisch geneeswerk.De Atlantis chakra remedies zijn speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse problematiek bij hooggevoelige jeugd en jongvolwassenen.
Maar ook bij ons als volwassenen kunnen nog onverwerkte emoties spelen die te maken hebben met ons eigen innerlijke kind, wat zijn of haar doel hier op aarde maar steeds niet neer kan zetten. Zo zijn ze inzetbaar bij jezelf, bij kinderen of in een therapeutische omgeving.


Atlantis healing kwam al lang geleden voor in de geschiedenis.
Aan de hand van deze remedies zullen we weer contact kunnen leggen met onze DNA strengen van hogerbewustzijn in samenwerking met het aardse via het werken met de Atlantis chakraremedies, de chakra’s en onze haralijn, met de sterrenpoort, zielenzetel, aardester en onze wezenster.


1e chakra: Evenwicht/vulkaan
Kernwoorden: Aarden, gronden, terug in je basis staan, evenwicht. Rust in je hoofd.

2e chakra: Lichtgids/Engelwezen
Kernwoorden: Emoties, geeft helderheid, vertering van emoties, acceptatie. Bij vaccinatie vervuiling.

3e chakra: Vertrouwen
Kernwoorden: Verantwoording en vertrouwen. Samenwerking, thuis voelen in de groep. Durf, lef. Bij vervuiling door elektrosmog.

4e chakra: Ghost heart
Kernwoorden: Onvoorwaardelijke liefde. Vertrouwen in het universum en jouw plaats op aarde. Verbondenheid.

5e chakra: Dolfijn/speelsheid
Kernwoorden: Speelsheid, thuis voelen in groeps- processen, nieuwe groeimomenten, luisteren, communicatie, transformatie.

6e chakra: Oceaan/zuivering
Kernwoorden: Zuiverheid en doorstroming opruimen van energetische belastingen. Gefocust blijven op. Als men een wattig gevoel heeft in hoofd.

7e chakra: Walvis/intutie
Kernwoorden: Bewustwording, evenwicht, informatie vanuit het hogere en toch gefocust blijven in het hier en nu. Bescherming tegen lagere energien. Bescherming ook tijdens de nacht of bij nachtmerries.


Sterrenpoort: Sterrenkind
Kernwoorden: Doelen neerzetten op aarde. Maakt helder en weer levenslustig.

Zielenzetel: Verwondering
Kernwoorden: Overgang door indaling in het lichaam. Veranderingen aan kunnen. Geeft durf en vertrouwen. Hersteld verbinding tussen darmen en hersenen.

Wezenster: Schildpad
Kernwoorden:Ontdekking, uitbreiding en groeimogelijkheden terwijl je beschermd bent. Bij gepest worden.

Aardester: Uil/wijsheid
Kernwoorden: Je mag er zijn. Geeft goede aardebinding


Sequoia Oermoeder remedie
Kernwoorden: Flexibiliteit, standvastigheid, bescherming, aarding, liefde, verbinding, kracht.
Deze remedie geeft flexibiliteit en tegelijkertijd standvastigheid zonder te vervallen in starheid of zwakte. Verbindt de hemel met de aarde en omgekeerd. De kracht die uit de sequoia komt is een zachte kracht. Sterk zijn vanuit zachtheid en compassie.
Deze remedie is ontstaan uit de energie van de sequoiabomen, de oerbomen. Sequoia’s zijn flexibel maar breken niet. Ze staan stevig geworteld en reiken hoog de hemel in. De liefdevolle energie van deze oermammoet bomen geeft je een zachte kracht. Deze remedie geeft je een basis om vanuit te groeien.
Door de goede aarding en de vele wortels die diep de aarde in groeien is deze remedie ook in te zetten om af te voeren/draineren.

Atlantis Therapie


Atlantis healing...

verschillende healing methoden vanuit de Akasha helingkamers en de sterrenmeesters.


De Atlantanen kwamen vanuit de sterren op aarde om bodemonderzoek te doen naar o.a mineralen en kristallen die men nodig had zodat hun eigen bevolking kon blijven bestaan. Grondstoffen op de andere planeten raakten uitgeput. De Atlantanen waren een volk dat zeer rijk was aan kennis betreffende energetisch geneeswerk. Op hun thuisplaneet werkten ze samen met meerdere energetische sterrenmeesters en engelen samen vanuit de helingkamers uit de Akasha.


We zullen in behandelingen desgewenst een reis maken naar de diverse helingkamers vanuit de Akasha. We maken daarin kennis met meester Hilarion en futuristische kosmische helingen. En gaan op hele diepe problematiek zitten vanuit de oorsprong van de Ziel in het kosmische bewustzijn. Bij deze helingen kan de Ankh gebruik worden.


helingen zoals:

– Genesis trauma/behandeling
– Kosmische channel behandeling
– Rouw, verliesverwerking en de helingkamers met kristallen
– Zielenzuivering en ophalen van zielsfragmenten
– Contracten en vervloekingen verbreken.
– Koorden vanuit de kosmos en kosmisch karma
– Toekomst behandeling
– Een zeven meester heling behandeling betreffende de kracht van zeven en emoties.


We maken tijdens de behandeling gebruik van 7 hogere energetische remedies zoals:


1. Sterrenafstemming en meester Hilarion
2. Kristal engelen voor diepe rouwverwerking
3. Zeven meesters die het kosmische evenwicht bewaren
4. Lichtzwaard en kosmische zwaard van Michael
5. Zielen licht voor Ziels zuiveringen
6. Akasha remedie
7 Anubis flesje

Werken met Askasha en Atlantis Remedies


Akasha remedies
Akasha remedies zijn samenstellingen van informatie vanuit de Akasha Kronieken en de Akasha Meesters, Sterren en Engelen die we inzetten tijdens behandelingen vanuit de Askasha en of desgewenst in andere behandelingen waarvan ik mee krijg om de remedie erbij in te zetten.

We werken met de volgende remedies

Akasha:
Kernwoorden:Afstemming, bewustzijn, informatie.
De Akasha remedie geeft afstemming op het grote collectieve bewustzijn waarmee wij verbonden zijn. Deze remedie is er voor jou, zodat jij de boeken kunt lezen uit de energetische Akasha bibliotheek. De bibliotheek in het universum waar al onze informatie van incarnaties opgeslagen ligt Maar het is ook een remedie waarmee je bij gebruik bij je clint, op sommige momenten beter door bepaalde stukken heen kunt reizen om de informatie op te halen die noodzakelijk is bij de healing. Deze remedie kan ook ingezet worden bij readingen om daarmee samen te werken met de vele meesters uit het universum.

Sterren afstemming:
Kernwoorden:Universeel DNA, universele bewustzijn.
De Sterren afstemming is er om je weer af te stemmen op het DNA van het universum. Als je de weg kwijt bent en niet meer weet welke richting je op moet, dan is de Sterren afstemming de remedie waarmee de lijnen met het universele bewustzijn van alles en iedereen weer aangekoppeld worden. Zodoende weet je weer wat je plek is op aarde en in het grote geheel. Het geeft je weer duidelijkheid in de richting die je volgen moet.

Kristal Engelen:
Kernwoorden:Kristal heling, relatie, loslaten.
De Kristal Engelen remedie met zijn lichtwezens is er om via de hogere vibraties van de kristallen heling te brengen in de diepste structuren van de cellen in het lichaam. Via deze remedie kunnen mensen troost vinden en mogen ze hun verdriet verwerken, ook al is dit al erg oud. Hierdoor kan er weer liefde in hun hart plaatsnemen. Verdriet, verlies, rouwverwerking, haat, jaloezie en meer zijn emoties die je achter mag laten. Deze remedie kan ook ingezet worden bij een verbroken relatie, verlies van een baan, of in verband met de relatie tot je zelf.

Lichtzwaard:
kernwoorden:Traumaheling, kosmische koorden, Sterrenmeester Michael, waarheid
Met de Lichtzwaard remedie worden diepe traumatische stukken geheeld en ga je terug naar de oorsprong van je bestaan in het universum. Vele kosmische koorden die je hinderen om verder te komen in je leven worden door Sterrenmeester Michael (Aartsengel) met zijn lichtzwaard losgekoppeld en geheeld. Deze remedie geeft je kracht en moed om situaties waarin je nu verkeerd onder ogen te zien. Deze remedie staat voor waarheid en eerlijkheid.

Zielenlicht:
Kernwoorden:Zielenheling, zielen eenheid, heel worden.
Door de vele (re)incarnaties die wij ondergaan hebben velen van ons diepe wonden die maar niet geheeld kunnen worden. Vele zielenfragmenten blijven achter eb zweven rond in het universum. Met deze remedie worden de zielenfragmenten die je tijdens je vele levens hebt achtergelaten gezuiverd en herenigd, zodat je weer heel wordt. Ook nieuwe zielenfragmenten die je kunnen helpen op jouw reis door de vele (re)incarnaties kunnen met deze remedie geactiveerd en toegevoegd worden.

Zeven Meesters:
Kernwoorden:emoties, balans, karma.
De Zeven Meesters brengen jouw emoties weer in balans. Vertrouwen, hoop, liefde, blijdschap, boosheid, angst en verdriet horen bij het leven. Ze moeten zich allemaal kunnen ontwikkelen en in balans zijn met elkaar. Als deze emoties niet meer in balans zijn, of je blijft in n of meer emoties vastzitten, loop je in je leven vast. Deze remedie brengt niet alleen de emoties die je nu, in dit leven ervaart in balans, maar ook de emoties uit vorige levens en de karmische stukken die daar bij horen. Emoties zijn beweging, en om je te ontwikkelen moet je in beweging blijven, dus emoties blijven ervaren. De Zeven Meesters helpen je om jouw emoties op een harmonieuze wijze te ervaren en in beweging te houden.

Anubis
Kernwoorden:schaduwkanten, verbreken contracten, vrijheid.
De remedie Anubis brengt ons in aanraking met onze donkere schaduw kant. De remedie brengt je naar zielenstukken van de onderwereld. Hier zijn contracten getekend voor het leven. Niet alleen goede contracten. De remedie brengt je naar de oorsprong van een vorig leven waar je nog iets te leren hebt. Contracten uit vorige levens die niet meer relevant zijn worden verbroken. Wie eenmaal door de poort van Anubis gaat weet dat niets meer hetzelfde zal zijn.

Feniks
Kernwoorden:herrijzen uit de as.
De feniks staat voor het herrijzen uit de as. Deze remedie kan bij diepe trauma’s worden ingezet. Letterlijk weer herrijzen uit de as van je trauma en je nieuwe IK vorm geven. de Feniks helpt jou weer om je zielsbestemming te accepteren en hiernaar te leven. Regie nemen over je eigen leven en niet de trauma’s uit het verleden laten bepalen hoe jouw leven verder verloopt.


Werken met de Ankh

als tool in healing consulten.Het woord ankh betekent leven of levenskracht.

De ankh geeft de verbinding weer tussen hetstoffelijke van het kruis en hetgeestelijke van de cirkel. De ankh is een sleutel van heling, die de vorm van het menselijk lichaam uitbeeldt, en daarmee de blauwdruk van een heel en gezond lichaam in zich draagt. Het oog van de ankh stelt een hoofd voor, met daaronder horizontaal de armen en verticaal de benen.

Daarom hebben sommige ankhen ook twee lossen benen, die als een stemvork werken. De ankh is een symmetrisch figuur, dat onder andere de kruislingse aansturing van de lichaamshelften door de twee hersenhelften uitbeeldt en kan helpen met de uitlijning van het zenuwstelsel.


Stukje geschiedenis van de Ankh!


De ankh werkt als eenversterker van energie. Die energie kan zowel positief als negatief worden ingezet, voor creatie of destructie. Het werken met de ankh vraagt dus een groot verantwoordelijkheidsbesef, waarbij respect en zuivere intenties geëerbiedigd dienen te worden. Omdat de mensheid na het uiteenvallen van de Egyptische dynastieën niet meer verantwoordelijk kon omgaan met de grote krachten van de ankh, werden de ankhen gedematerialiseerd. Met de grote bewustzijnssprong die de mensheid nu doormaakt, is de tijd weer rijp om de ankh terug te laten keren. Hiermee kunnen de heelmeesters van weleer hun taak opnieuw gaan oppakken.


Alhoewel de ankh vooral bekend is uit Egypte, werd deze ver daarvoor al gebruikt, zoals in de tijd van Atlantis en Lemurië. In Egypte werd de ankh afgebeeld bij het hoofd van farao Achnaton (Akhenaten / Amenhotep IV). Achnaton gebruikte het symbool van de zonneschijf, de Aton, als een afspiegeling van de grote centrale zon, of de bron. Helaas werd zijn streven om terug te keren naar het eenheidsbewustzijn verkeerd begrepen en keerde Egypte na de 18e dynastie weer terug tot het veel godendom.


Stemsleutel

De ankh helpt om je middelsmentale, emotionele, fysieke en spirituele heling op te tillen naar een hoger trillingsnivo. De ankh werkt als een muziekinstrument om vanuit het hartlichtkracht over te brengen en te verspreiden. De twee benen of armen van de ankh werken als een stemvork. Een stemvork wordt gebruikt om muziekinstrumenten te stemmen. Een ankh is een stemsleutel en kan hetzelfde doen voor je lichaam.

Services

Aroma Therapie


Bij Aroma Therapie werken we met de extracten van planten die een helende werking hebben op het hormonale stelsel en het immuunsysteem. Deze aroma's worden gewonnen uit de bloem, vruchten, takjes, bladeren schil, hout, wortels, zaden, schors, en hars.

Aroma Therapie hoe werkt het.


In de praktijk wordt er gebruik gemaakt van deze behandelvorm in combinatie met intuitieve healing in de vorm van een lichaamsmassage die intuitief gevolgd wordt aan de hand van wat het lichaam zelf aangeeft. 

Het werkt voor de client ontspannend en is helend voor het lichaam. Doordat de oliën door de huid worden opgenomen komen ze in de bloedbaan terecht, en hebben zo hun uitwerking op het gehele lichaam en de organen

Etherische - essentiële oliën


Etherische olie worden toegepast in de aromatherapie ter bevordering van de gezondheid. De therapeutische eigenschappen van deze oliën hebben een positieve invloed op het menselijk lichaam. Zowel fysiologisch als psychologisch. Aromatherapie met essentiële oliën stimuleert het zelfhelende vermogen van de mens en helpt de aanwezige levensenergie te ondersteunen.


Etherische olie wordt gewonnen uit zuiver plantaardig materiaal. De planten en bloemen komen uit de hele wereld en worden meestal in het land van herkomst verwerkt. Sommige oliën zijn zeer kostbaar.


Wanneer en welke olie


In principe kunnen alle essentiële oliën gebruikt worden. Oliën hebben een veelzijdige werking n zijn daardoor voor vele klachten in te zetten. Zo zijn er oliën die antiseptisch zijn, rustgevend, als een opwekkende werking hebben. De keuze hangt daarom  sterk af van de persoonlijkheid van de cliënt, wat de oorzaak is van de klacht en voor welke geur hij of zij een voorkeur uitspreekt.

Oorzaak van de klacht


Het komt zelden voor dat men voor één klacht komt vaak spelen meerdere factoren en klachten een bepaalde rol hierin mee. We stemmen de olie die we gebruken af op wat er voor nu het meest toepasselijk is en wat voor nu de meeste aandacht vraagt. Waarbij we altijd kijken naar de oorzaak vande klacht. We zullen dan een samenstelling maken van mogelijkheden die het beste passen. 
Het lichaam zelf weet precies welke wel of niet geschikt is om te gebruiken. Door van te voren een geurtestje te doen.

Aroma Therapie verbetert de conditie van de mens.


Essentiële oliën versterken het immuunsysteem en hebben een sterk antiseptische werking. Waardoor snel wordt afgerekend met zieketekiemen en verbetert de algehele conditie van de mens daarmee ook de weerstand. Waardoor je beter instaat bent om je lichamelijk als geestelijk staande te houden.


Het gebruik van essentiële oliën is een goede ondersteuning van de gezondheid en kan bij veel klachten ingezet worden.

Heilzame kruiden, planten, harsen, bomen, en wortelsEssentiële oliën kunnen oner andereingezet worden bij;

* Hoofdpijn

* Stress

* Verkoudheid

* Buikpijn

* Griep

* Concentratie problemen
* Vermoeidheid

* Menstruatiepijn
* Eczeem
* Wondjes

* Slapeloosheid

* Acne


Maar ook bij mentale, emotionele en psychische onrust zijn er mooie samenstellingen, die helpen om de ballans te herstellen.
Zoals oliën die je een heerlijk geborgen en verzachtend gevoel geven.  Waarbij het rust, warmte, troost geborgenheid, en levenskracht geeft.
Oliën die de stemming verbetert en een aangename sfeer schept, die helpen om de dingen op een positieve manier te benaderen. 
Zodat we de zware last die soms op onze schouders drukt te kunnen dragen zodat we moeilijke periodes in ons leven kunnen doorstaan.

Zorglijn van Volatile


In de praktijk werken we met oliën die samengesteld zijn vanuit meerdere oliën die een positieve werking op elkaar hebben.

De Zorglijn van Volatile
Ik heb een selectie gemaakt uit deze zorglijn die voor mij in de praktijk het beste aansluit bij wat ik aanbied, ik ga daarbij op me gevoel af en laat me lichaam kiezen welke samenstellingen passend zijn.

Onze selectie van samengestelde essentiële oliën

Beschermd & Geborgen

Oliën zorglijn; Zorg & Kwaliteit

Beschermd & Geborgen

Compositie van 100% natuur zuivere essentiële oliën.

 

Deze compositie zorgt voor een beschermd en geborgen gevoel. Geeft moed bij stresssituaties en helpt je om opnieuw te beginnen. Een heerlijke geborgen en verzachtende olie.
Het geeft rust, warmte, troost, geborgenheid, en hernieuwde levenskracht.

Een fijne olie die de stemming verbetert en een aangename sfeer schept. Een balsem voor lichaam en geest en ziel. Het helpt je om de dingen op een positieve manier te benaderen.


Bestanddelen;

Sinaasappel zoet, elemi, sypres


Toepassing;

Voor psychisch emotioneel en spiritueel welzijn.

Contra indicatie;

I.v.m. Citrus oliën is deze fototoxisch en wordt geadviseerd om na behandeling enkele uren direct zonlicht te vermijden op de aangebrachte plaats.

Geliefd & Gedragen

Compositie van 100% natuur zuivere essentiële oliën


Deze warme troostende omhelzing van Neroli nen de zuiverende kracht van Palo Santo helpen om de zware last te dragen die het leven soms met zich meebrengt. 
Deze compositie geeft rust en de geborgenheid om samen de moeilijke persiodes te doorstaan en zorgt later voor mooie herinneringen van eenheid en verbondenheid.


Bestandsdelen;
Palo Santo Neroli

Toepassing;
Voor rust en troost, voor psychisch, emotioneel en spiritueel welzijn

Waardig & Geëeerd

Compositie van 100% natuur zuivere essentiële oliën.


Een kruidig en verfrissende olie die ingezet kan worden bij waardige en geëerde momenten in het leven, zoals bij het vaarwel zegen van een geliefde. Of wanneer we ons van binnen koud voelen.


Verlicht luchtwegen en heeft een zuiverende werking

De geur is kruidig, warm, zoet en verfijnd. Brengt troost in donkere dagen. Is rustgevend.

Bestandsdelen;
Akkermunt, Neroli


Toepassing;

Voor psychisch emotioneel en spiritueel welzijn

Helder & Sereen

Compositie van 100% natuur zuivere essentiële oliën

Een heldere en serene olie Verhelderend bij sombere gedachten. Het brengt vrede en kalmte en geeft een sereen gevoel. 
De Lavendel brengt evenwicht in hectische en moeilijke periodes.


Bestandsdelen;
Bergamot Berglavendel Pompelmoes Petit Grain Mandarijn

Toepassing; 
Voor rust en troost voor spychisch emotioneel en spiritueel welzijn.


Contra indicatie;

I.v.m. Citrus oliën is deze fototoxisch en wordt geadviseerd om na behandeling enkele uren direct zonlicht te vermijden op de aangebrachte plaats.

Kalme sfeer

Compositie van 100% natuurl zuivere essentiële oliën


Een mooie compositiedie rust en kalmte creëert. Het geeft een aangename  ontspannen sfeer. De frisheid zorgt voor concentratie en acceptatie.

Kom heerlijk tot jezelf en hervind jezelf!

Deze speciale combinati leidt tot een open sfeer.


Bestandsdelen;

Lavndel Zirbe Marjolein Olibanum co2 Carterii


Toepassing;

Voor rust en troost voor psychisch emotioneel en spiritueel welzijn.

Innerlijke rust

Compositie van 100% natuur zuivere essentiële oliën


Deze compensitie geeft innerlijke rust en ontspanning... Ervaar diepe innerlijke rust. Bestanddelen uit deze olie hebben een gunstig effect op blaas, urinewegen, en spijsverterig.
Huid en luchtwegen. voor emotioneel en spiritueel welzijn.


Bestandsdelen;

sinaasappel bitter Lavendel berg co2 Mirre Roos absolue Neroli


Toepassing;

Heeft een sfeervolle geur beleving voor zintuigen circulatie en huid spieren en gewrichten.

Werkt zuiverend.


Contra indicatie;

I.v.m. Citrus oliën is deze fototoxisch en wordt geadviseerd om na behandeling enkele uren direct zonlicht te vermijden op de aangebrachte plaats.

Hoe geuren vanuit de aromatherapie ons kunnen ontroeren en ons hart rakenVeilig & Warm

 Composietie van natuur zuivere essentiële oliën


Een warme olie voor het hart, speciaal voor liefde en geborgenheid, bij donkerheid en kou. Een weldaad voor lichaam en ziel. Heerlijk ontspannend.

Voel de veiligheid en warmte om je heen!

Deze olie ondersteund spijsvertering en immuunsysteem


Bestandsdelen;

Sinaasappel pera Copaiba

 Mandarijn Cananga


Toepassing;

Helpt bij innerlijke onrust, en is intimiteit bevorderend. Heeft een sfeervolle geurbeleving ter versoepeling van spieren en gewrichten, bij koude spieren, voor psychisch emotoneel en spiritueel welzijn.


Contra indicatie;

I.v.m. Citrus oliën is deze fototoxisch en wordt geadviseerd om na behandeling enkele uren direct zonlicht te vermijden op de aangebrachte plaats.


Niet gebruiken bij zwangerschap en hoge bloeddruk... stimuleert krachtig de doorbloeding

Zielenrust

Compositie vanatuur zuivere essetiële oliën


Een olie die kalmte en ontspanning brengt, vrede en rust geeft. Goed in te zetten tijdens moeilijke momenten en bij verdrietige gevoelens. Kalmeert bij stress en frustratie. Geeft deze olie een vrolijke sfeer.


Bestandsdelen;

Sinaasappel Pera Vanille Roos Absolue Olibanum Carterii co2


Toepassing;

Voor sfeer psychisch emotioneel en spiritueel welzijn.


Contra indicatie;

I.v.m. Citrus oliën is deze fototoxisch en wordt geadviseerd om na behandeling enkele uren direct zonlicht te vermijden op de aangebrachte plaats.

Welkom Thuis

Compositie van 100% natuur zuivere essentiële oliën.


Een olie die zorgt voor het fijne gevoel van een plekje thuis.

Warmte en geborgenheid vervullen de ruimte.
Een fijne olie om in te zetten bij een opname of verhuizing vermoeidheid.

Wordt gebruikt bij een  neerslachtige sombere gemoedstoestand. En heeft een gunstig effect op blaas en urinewegen. Werkt zuiverend.


Bestandsdelen;

Mandarijn Bergamot Olibanum co2 Carterii Ylang Ylang Neroli


Toepassing;

Voor sfeer  voor psychisch emotioneel en spiritueel welzijn Verlicht de luchtwegen.


Contra indicatie;

I.v.m. Citrus oliën is deze fototoxisch en wordt geadviseerd om na behandeling enkele uren direct zonlicht te vermijden op de aangebrachte plaats.


Verstil de Geest ontspan & Verbind


Essetiële oliën.

Focus

Compositie van 100% natuur zuivere essetiële oliën.


Een verfrissende en heldere geur. 
Focus je op de belangrijke dingen. Blijf allert en geconcentreerd.
Fijn in spannende periodes en op school. UItstekend geschikt voor mense in nachtdiesten en tijdens waken.


Bestandsdelen;

Citroen Bergamot Eucalyptus Smithii Pepermunt


Toepassing;
Gunstig voor luchtwegen om vrijer te ademen en bevorderd een gezonde slaap. Goed voor spieren en gewrichten En emotioneel en spiritueel welzijn.


Contra indicatie;

I.v.m. Citrus oliën is deze fototoxisch en wordt geadviseerd om na behandeling enkele uren direct zonlicht te vermijden op de aangebrachte plaats.


Vermijden bij vermoede va epilepsie e of hoge bloeddruk. Niet voor kinderen onder de 7 jaar.

Verbinding

Compositie van 100% natuur zuivere essentiële oliën


Een mooie compositie die de vrbinding versterkt met jezelf en anderen. Schenkt saamhorigheid, maaar geeft je ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen, te vinden , en lief te hebben.


Bestandsdelen;

Limoen Limette Pompelmoes Spijklavendel Copaiba Roos absolue Sandelhout


Toepassing;

Voor huid lymfe, longen en luchtwegen, spieren, blaas, urogenitaal gebied, voor psychisch emotioneel en spiritueel welzijn.


Contra indicatie;

I.v.m. Cirtus oliën is deze fototoxisch en wordt geadviseerd om na behandeling enkele uren direct zonlicht te vermijden op de aangebrachte plaats Move On

Compositie van 100% natuur zuivere essentiële oliën


Lichamelijk en Geestelijk doorgaan! 
Krachtig warm en kruidig geurende compositie vanbijzondere oliën e extracten zoals zoete Marjolein die ons helpt activeren en reageren om door te gaan.


Bestandsdelen;

Marjolein zoet Spijklavendel


Toepassing;

Sfeervolle geurbeleving voor  huid longen en luchtwegen, bloedsomloop spieren en banden Geur en zintuigen activering.


Contra indicatie;

Vermijden bij vermeden van epilepsie en of hoge bloeddruk.

Over....

Trauma verwerking 


En Drum / Gong Release!Drum sessies en een Gongbad Zijn efficiënt voor trauma verwerking.
In een kort tijds bestek kunnen we al snel bij de diepste pijnpunten komen. Door de kracht van de Spirits die verwerkt zijn in de Drum en Gong helpen ze zo in de heling en de verwerking van het gebeuren. Brengen ze de onrust naar boven om vervolgens afgevoert te worden. Door het werken met diverse Spirits kunnen we na het los komen ook de Spirit inzetten die jou helpt om de draad weer op te pakken, je de kracht geeft om weer op eigen benen te gaan staan.

We werken o.a. met het Paard de Geit de Eland en de Wolf en de energie van de blue Moon en de Haai. De Gong heeft zijn eigen frequentie en is speciaal gemaakt voor schaduwwerk, en alles wat er in de diepte ligt.

Is traumatherapie voor mij?


Als je een nare ervaring hebt meegemaakt kun je last krijgen van spanningen die te lang aanhouden.

Herken je een aantal of meerdere van deze punten?

 • Heb je last van zich herhalende opdringerige herinneringen en flashbacks?
 • Merk je dat je steeds terugkerende (angst) dromen/nachtmerries hebt?
 • Krijg je steeds spanning in je lijf wanneer je in een ‘symbolische’/’soortgelijke’ situatie zit?
 • Heb je last van angst, schaamte en schuld?
 • Voel je je ineens verstijven.. of treed je uit je lichaam? Of gooi je je in de strijd?
 • Last van schrikachtigheid?
 • Ben je zo bezig met het verleden dat er geen ruimte is voor het NU en de toekomst?

Dan is trauma verwerking zeker het overwegen waard.

Het zal je enorm veel rust kunnen geven als de oorzaak helder wordt van je trauma zodat je het eindelijk kunt verwerken en een plekje kunt geven.

Drum / Gong Release is een energetische en lichaamsgerichte aanpak waarin je tijdens de sessie sensatie in je lichaam kunt voelen waardoor emoties kunnen doorbreken en tot uiting kunnen komen. Wanneer je dit ervaart geef er dan aan toe en vecht er niet tegen. We willen juist bereiken dat het t lichaam en de geest kan verlaten. Door er tegen te vechten hou je het vast en kan het niet weg. Je bent volkomen veilig de sessies zullen gedoseerd op wat jij op dat moment aankan gegeven worden.
De Mind vertelt je soms anders waardoor je in paniek kan schieten en er tegen in gaat vechten om wat los komt tegen te houden. Angst dat je de controle verliest kan hier dan onderliggen.

Testimonials

Deze ruimte is speciaal voor jou!
Schrijf je ervaring en help daarmee een ander.

Boek je afspraak vandaag nog!

unsplash