De-Vlindervalei

Een helende reis naar Je-Zelf

Thuis ondersteuning

 

PGB thuisondersteuning begeleiding van Uw kind >>> contactgericht spelen & leren

 

Zuiveren en ontstoren van negatieve energieën in ruimtes.

 


 

Een warm welkom aan alle PGB-Houders

Die op zoek zijn naar aangepaste hulp ondersteuning begeleiding 
aan huis.

 

 

Voor hulp begeleiding - ondersteuning bij U thuis of op een locatie waar u of de persoon waar u hulp voor zoekt verblijft. 


Ook kunt u denken aan

* een oppas bv wanneer uw kind met speciaal taxivervoer van de dagbesteding naar huis komt maar u nog onderweg bent of wat later thuis zou zijn. Binnen die uren zouden wij opvang kunnen regelen zodat u met een gerust hart uw werk kunt afmaken.
* Maar ook in 
begeleiding en ondersteuning wanneer er gewerkt wordt met leerdoelen. Dit doen we d.m.v. contact gericht spelen en leren.


Het zal niets verschillen als hoe we tot afspraken komen binnen de praktijk

U legt het contact met ons (via diverse wegen is dat mogelijk) en we komen in gesprek over de hulpvraag waarom u contact heeft gezocht met De - Vlindervalei we bespreken de mogelijkheden en als we beide een goede klik hierover hebben kunnen maken dan volgt de begeleiding ondersteuning zoals afgesproken.
Alle opties zijn hierin mogelijk en bespreekbaar.


De tarieven bespreken we te samen en zullen niet het zelfde zijn als die binnen de praktijk muren.


Loopt u met vragen stel ze gerust.... ook binnen al een lopend traject sta ik open voor elke vraag..


Begeleiding thuis voor kinderen met een "beperking" zoals Autisme ADHD etc.

Kinderen die meer aandacht of speciale aandacht nodig hebben. Begeleiding die ik kan aanbieden is contactgericht spelen & leren.


 

Neem contact met ons op

Diensten op locatie 
Ontstoren en zuiveren van negatieve energieën in ruimtes


Huis of ruimtes zuiveren en ontstoren doen we wanneer de energie in het huis of in een bepaalde ruimte negatief of onrustig aanvoelt. U daar zelf last van heeft of er ongemakken van ondervindt die lichamelijk zijn uitgesloten.

Bv. Slaap problemen die niet gerelateerd zijn aan medische oorzaken kan het moeilijk slapen of slecht slapen wel eens liggen aan de energieën die in de ruimte de energie verstoren. 

Verstoringen door straling van randapparatuur wifi meterkast router mobiele telefoon.
Verstoring door wateraders en/of aardstralen die ondergronds lopen en vanuit de bodem door de grond de ruimte ontstoren en daar negatieve energie doorstralen waar wij last van kunnen hebben.

Hier bieden we diensten op aan door het werken met de biotensor waarmee we de energie kunnen neutraliseren  - ombuigen zuiveren en afvoeren.

 

Neem contact met ons op