De-Vlindervalei

Een helende reis naar Je-Zelf

  De Vlindervalei


Welkom bij De - Vlindervalei    


Bij de vlindervalei proeft u de sfeer van thuiskomen 

Thuis bij jezelf je wordt omarmt en het gevoel van er mogen zijn. In alles wat er is.

Bij De - Vlindervalei werken we naar dat gevoel toe,
binnen de persoonlijke ontwikkeling naar een staat van bewustzijn en meesterschap.
Vanuit een holistische visie wordt er gekeken naar onbew
uste blokkades die je levensstroom belemmeren
van innerlijke groei en ontwikkeling. Vanuit deze holistische visie wordt er ook gekeken naar gezondheid en welzijn en hoe we van onrust naar rust toe kunnen werken. 

Alles is energie en alles heeft met elkaar te maken niets is er voor niets en alles heeft een reden.
Of je nu volwassen bent of nog een kind soms heb je wat hulp hierbij nodig om vanuit een ander perspectief licht te laten schijnen op een bepaalde situatie of klacht.Voor Persoonlijke-ontwikkeling en Bewustwording 

Ieder zijn eigen proces naar heelheid en éénheid met jezelf

Bij De Vlindervallei vind u de tijd, rust en ruimte waarin we de cliënt centraal zetten.
We luisteren naar uw verhaal en begeleiden u hier in door coaching en healing.
Ontspannen, tot jezelf komen en innerlijke rust.
Zijn kernwoorden wat in het proces van begeleiding centraal staat.


 
Tijdens begeleiding in coaching en healing werken we naar dit gevoel toe. 
Het gevoel van thuis komen, thuis komen bij jezelf totale ontspanning.

Waarmee ook lichamelijke klachten ongemakken en onbegrepen ziektes kunnen verminderen
Beter en steviger in je eigen leven staan bewuster in het nu zijn, beter je grenzen aan geven.Meer kracht van binnen uit, toename van helderheid, focus en concentratie, verbeterde slaap, meer durven.  

Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf!!!


Alles wat we ervaren, gedachtes en overtuigingen wordt opgenomen in ons energiesysteem en kan daar vast gaan zitten als je in bepaalde ervaringen blijft hangen. Je kan je niet gehoord of begrepen voelen. Een gevoel van onrust bezorgdheid angst verdriet. Dit alles geeft stress in het lichaam waardoor ons energie systeem niet goed meer stroomt.
Ons lichaam kan ons veel vertellen het heeft een Goddelijke intelligentie en doet alles voor ons, het waarschuwt ons wanneer we van ons levenspad zijn geweken en geeft signalen af net als een stoplicht


* Bij groen is er niets aan de hand
* Bij oranje is het opletten en
* Bij rood stop! Je bent te ver gegaan tijd voor bezinning.


Alle lichamelijke klachten en ziektes geven een verhaal weer waarin wij ons te kort hebben gedaan, of waar een té voorstaat te ver in zijn doorgegaan. Ook voeding geeft signalen af en laten ons weten waarin we te kort komen of waarin we genoeg hebben waar we een afkeer in hebben of een nood hebben aan.
Een allergie bv laat zien waar we in onszelf allergisch voor zijn. Wanneer we niet meer talen naar een bepaald product hebben we onszelf in balans gebracht in een bepaald aspect wat onbewust kan zijn ingezet.


Bij de vlindervalei helpen we u om hier zicht in te krijgen. Weten is genezen!


 
We kunnen diverse hulplijnen inzetten die allemaal gebaseerd zijn om het onbewuste bewust te maken inzichten te krijgen en mogelijkheden om de verandering in te zetten. Soms is een enkele sessie voldoende soms is er wat meer verdieping nodig of een heel traject. Hoe lang zo'n traject is, is geheel persoonlijk en ligt aan hoe lang het al in het systeem zit en het tempo waarin informatie verwerkt wordt.

**We kunnen werken vanuit een kleurschema; waarin de emotie en de situatie in de kleuren in het zicht worden gebracht.  


**We kunnen werken vanuit een Reading-Healing waarin we het verhaal vanuit een reading in verhaal en beeld zichtbaar maken.

** We kunnen werken vanuit een opstelling: Het chakra-pad of de opstelling van de ziel zijn daar inzichtelijk in. Geven heel mooi weer vanuitde chakra's of vanuit de ziel wat er van binnen leeft of krijgen we meer informatie over het thema waarmee gelopen wordt. Dit kan zowel fysiek als pasief ingezet worden


Vandaaruit kan een begin gemaakt worden in wat ik kan aanbieden voor een vervolgend consult.
Wat aangeboden wordt stem ik af op wat het beste bij de klacht of vraag past maar ook in wat voor jou als cliënt het fijnst is.


* Dat kan zijn creatieve coaching waar in de creatie het verhaal verborgen ligt en waar we ook in de creatie de verandering kunnen aanbrengen. Door hier mee bezig te zijn wordt het opgenomen in de energie en heeft al direct een helende werking.


* Dat kan zijn Healing in diverse vormen van Reiki Healing Energetische Healing op de huid Sound Healing met klankinstrumenten als klankschalen Aroma therapie en Atlantis therapie 

Zo kunnen we stap voor stap laag voor laag transformeren, van een negatieve spiraal in een positieve spiraal.  We kunnen ook een combinatie maken met beide coaching en healing. Remedies en etherische oliën geven een verdiepende werking die we tijdens de behandeling in kunnen zetten maar ook mee kunnen geven om bv thuis in te nemen of te inhaleren.We bieden; coaching/therapie & healing.We Bieden; 

 


We bieden buiten de praktijk op locatie;

 

 


Een gezonde groet De-Vlindervalei