De-Vlindervalei

Een helende reis naar Je-Zelf

Behandelingen

 Transformation healing


 

Alle behandelingen zullen geleid worden door een touch by an Angel, en volg ik de energie die in het veld van de persoon aanwezig is.De behandelingen hier beschreven zijn kunnen we schalen onder behandelingen  die gericht zijn op psychosomatische klachten.

Een Behandeling zoals hier beschreven zijn volledige behandelingen Maar zijn gebaseerd op klachten die voort komen vanuit hoe je onbewust met jou eigen persoonlijkheid om gaat. Hoe jij jezelf ziet en neerzet, in tegen strijd met wie je werkelijk bent. Dit doe je niet bewust maar gaat geheel onbewust juist daarom heb je niet door waar jou klachten toch vandaan komen.

 Tijdens onze behandelingen maken we gebruik van de kennis die we hebben opgedaan in de afzonderlijke massage en reiki opleidingen. 


En geven zo een unieke chakra - aura healing. Afgestemd per persoon en het moment.Deel-behandelingen gericht op psychosomatische klachten 

 Psychosomatische klachten in het kort

Dit zijn lichamelijke klachten die niet of onvoldoende verklaard kunnen worden. Het gevolg zijn van een psychologisch probleem. We zijn van onze weg geraakt en de kennis over onze eigen zijn en kunnen kwijt geraakt. Dit kan door verschillende factoren tot stand gekomen zijn. De invloed van omgeving, regels binnen een gezin, ervaringen van de persoon zelf, de kijk naar jezelf hoe zie jij jezelf wat ben jij waard.

Wanneer men te veel afwijkt van het eigen zijn treed er in het lichaam een reactie op die in verband staat met wat er gaande is. De klacht kan reëel zijn maar ook een illusie lijkt echt maar het is tot stand gekomen uit het niet na leven van jou eigen ik. Wanneer een klacht reëel is kan het zijn dat het met een advies van huisarts maar niet over wil gaan - steeds weer terug komt in een herhalend patroon. Wat we ook wel eens zien is een klacht op klacht een opstapeling van allerlei klachten die we niet kunnen duiden of maar niet weg willen gaan.


We mogen weer leren de connectie te maken met ons Zelf


Zo kunnen we inzetten een:

 • Vlinder behandeling
 • Metamorfose behandeling
 • Energetische hoofd behandeling
 • Chakra Aura massage-healing
 • Intuïtieve massage vanuit het moment naar ontlasting - ontspanning.
 • Klankbeleving

Alle fysieke behandelingen worden op de massage tafel of op een comfortabel "belevings-bed gegeven. "
Naar gelang welke vorm we inzetten kan deze ontvangen worden;


Gekleed  of 
Op de blote huid.


Alle vormen die we als basis inzetten worden intuïtief gegeven afgestemd op u en de situatie waarin u zit. Dit gaat automatisch, zo kan het dus zijn dat het afwijkt van de reguliere massage en dat ik ook om u heen aan t werk ben in de energie. 


Uitleg; informatie per behandeling


Vlinder-behandeling

Een vlinderbehandeling wordt enkel gegeven op de rug en wel over de wervelkolom waar de meeste aansluitpunten lopen  zowel zenuwbanen die tot in de verste hoeken van het lichaam alles regelen en besturen als de 2 grote blaas meridianen. Deze blaas meridiaan is met haar 67 punten niet alleen de langste, maar ligt ook het dichtste aan de oppervlakte. Via de rug maakt ze verbinding met alle organen en voert alle afvalstoffen af

De behandeling heeft een herhalingspatroon waarbij er een vlinder getekend wordt met de vingertoppen of de hand over het centrum van de rug waarbij we alle punten aanknopingen hierin meenemen dit is een totale reiniging van het  innerlijke lichaam. 
Het tempo is langzaam met aandacht waardoor er een diepte werking gaat ontstaan, en alle lasten pijnen en klachten - ongemakken van uw rug worden weggenomen. Waardoor de rug lichter en soepeler aanvoelt.

Waar verstoring zit draaien we een Lemniscaat om zo de energie stroom weer te openen vanuit liefde en de blokkade eruit te trekken.


Een behandeling geeft u


 • Rust veiligheid en geborgenheid
 • verminderende stress
 • pijn verlichting
 • los laten van spierspanningen en spierknopen
 • versoepeling van gewrichten
 • bevorderen van genezing


De behandeling voor rugklachten

Door de werking over de zenuwbanen prikkelen we deze banen om weer bij te dragen aan harmonie en balans in het lichaam en teven tussen lichaam en geest.Metamorfose behandeling-massage - prenataal-therapieDeze behandeling wordt gekleed gegeven op de blote huid van de voeten handen en het hoofd.
Ook deze behandeling heeft een herhaalpatroon waardoor er een diepte werking kan ontstaan .
Onze voeten staan voor in beweging kunnen komen, de handen voor het handelen, en het hoofd om het te begrijpen en het compleet te maken.

De lichte aanraking gaat over de reflexzones van de wervelkolom op voeten handen en hoofd.

Waardoor we inzicht kunnen vergaren in de blokkades die we tijdens zwangerschap en geboorte hebben opgedaan. Maar ook alle trauma's die we hebben opgelopen gedurende ons leven, het leren accepteren dat we door fouten van een ander nu een geheel ander leven moeten leven.


In deze behandeling wordt de levenskracht van de cliënt aangespoord om zo verlichting genezing bewerkstelligt binnen de metamorfose.
Deze behandeling gaat dan ook op jouw eigen tempo vorm geven en werkt net als alle anderen nog een aantal dagen tot weken door.Prenataal therapie


Door deze behandeling benadrukken we de mogelijkheden om noodzakelijke veranderingen in ons leven te kunnen bewerkstelligen. Het zijn de besluiten en ervaringen van het leven die ons op enig moment in het leven en ontwikkelingen  beperken.


De drie actie -centra's komen overeen met de drie manieren waarmee wij ons voornamelijk uiten. Het zijn deze uitwendige communicatie zones die de handelingen weergeven van de mens:


 • Voort bewegen
 • het doen - handelen
 • Het denken

De metamorfose is er op gericht om beperkingen los te laten, waardoor veranderingen plaats kunnen vinden.  Je zult vrijer gaan bewegen handelen en denken.

Zeer aan te raden bij kinderen met een moeilijke start bij geboorte. Kinderen met ADHD Autisme etc.


Energetische hoofd behandeling - massage


De energetische hoofdmassage heeft ook als kenmerk dat het een zachte en contactvolle manier van  aanraking heeft, en is vooral gericht de energie weer te voelen doorstromen.
De zwaarte en onrust uit het hoofd laten vloeien meer ruimte creëren door de chaos in het hoofd te stabiliseren.

Doordat er geen weerstand opgeroepen wordt kan het lichaam ontspannen, en richt het zich op het losmaken van blokkades in zowel de spieren als in de energetische stroming.

Je kan geraakt worden in je emotionele psychische spanningsveld wanneer die weer gaan stromen. Je wordt je bewuster van jezelf en dat is goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je vergeten delen weer herkent erkent en aanvaard kan er heling plaats vinden en kan je zelf tijdens de behandeling al een last van je af voelen glijden.

De werking van de hoofdmassage helpt mee met en voor;

 • Stukje bewustwording
 • Verschillende vormen van hoofdpijn; migraine spanningshoofdpijn clusterhoofdpijn etc.
 • Verschillende hoofd klachten als; onrust, druk in het hoofd, piekeren, vol zwaar hoofd etc.
Chakra - Aura massage-healing


Een chakra - aura healing wordt gegeven op de levensstroom en het energie veld van de cliënt.


De chakra's zorgen voor de levens energie zodat we als mens kunnen functioneren ook wel levenswiel genoemd omdat ze een draaiende beweging hebben en elkaar aansturen, het een kan niet zonder het ander. Zowel binnen de chakra energie als in samen werking met het fysieke lichaam en de mindset de psyche.


Door invloeden van buiten af waar we niets aan kunnen doen het ons overkomt, door invloeden van buiten af die ons worden opgelegd en wij ze zijn gaan geloven, door invloeden van persoonlijke situaties, en het overnemen van opgelegde levenspatronen van huis uit. kunnen deze centra's uit balans raken en een disbalans vertonen.


Wat wij kunnen ervaren als niet vooruit komen in een zelfde cirkel blijven lopen, niet meer weten wat we willen kunnen of zelfs wie we eigen lijk zijn. We zijn letterlijk te ver van onszelf afgedwaald.
Maar we kunnen ons ook onrustig of gestrest voelen.


Kortom we kunnen de draad van het leven niet meer oppakken zoals we dat het liefst zouden willen doen.Aura healing


Wanneer ons chakra systeem verstoord is ervaren we vaak ook verstoring van het aura veld.
Wanneer we niet lekker in ons vel zitten zijn we gevoelig voor invloeden van buiten af. We zijn even niet meer zo krachtig en veerkrachtig en kunnen sneller geraakt worden door anderen, hierdoor ontstaat verstoring in het veld waardoor er een zwakke plek ontstaat. Wanneer we vaker op deze wijze worden geraakt wordt deze plek dunner en breekbaarder. Waardoor anderen makkelijker toegang hebben tot jou veilige zone en bij jou naar binnen kunnen wandelen en de stroming verstoren, je voelt je prikkelbaarder bent sneller van slag uit je doen onrustig, of veel sneller moe.


Wat doen we binnen een chakra aura healing


We herstellen verstoringen blokkades dicht slippen van de energie kanalen en alle andere ongemakken op cel niveau. We herstellen beschadigingen van het aura veld en we vullen positieve energie aan waar nodig.
We geven inzichten op knel punten overtuigingen of gedachten gangen, we laten weten wat we voor je gedaan hebben in het aura veld en wat je daarna kan ervaren.

We ontlasten je van emotionele blokkades uit het nu, resent verleden en het verre verleden, zodat dat niet meer op je kan drukken als een last. Dit kan zeker verhelderend zijn wanneer je moeite hebt om je emoties te tonen.


Wat geeft het je


Het geeft je weer levenslust, doorstroming in energie, plezier, en innerlijke rust.
Je kan beter bij jezelf blijven en laat je minder beïnvloeden door anderen.
Het zet je terug in wie je bent en wat je wil zijn. Terug in je eigen levenskracht, je passie en bewustwording.
Bevordert de persoonlijke en de spirituele ontwikkeling naar bewustwording en meesterschap.
Je kan jou potenties beter neerzetten.Wiebel massage voor volwassenen en kinderen Holistic pulsing


Holistic pulsing is een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op speelse natuurlijke wijze in beweging wordt gebracht.


Het lichaam wordt gepulst in een  op de persoon afgestemd ritme. Kleine en grote pulsen stromen als golfjes door het lichaam. De pulsen kunnen gecombineerd worden met wiegende rollende en strekkende bewegingen.
Door de ritmische beweging komt het lichaam al snel tot rust. Mede door de zachtheid en het respecteren van de grenzen ontstaat er een veilige sfeer. 


DE NOODZAAK OM WEERSTAND TE BIEDEN WORDT MINDER.


Je wordt uitgenodigd om op steeds dieper niveau spanningen los te laten. Er ontstaat ruimte om te kunnen luisteren wat het lichaam te vertellen heeft.

De voortdurende beweging raakt al je spieren gewrichten en cellen van buiten en binnen van top tot teen.

Het geeft ons;


 • ontspanning op veel niveaus
 • maakt spieren en gewrichten losser
 • helpt bij het loslaten
 • En laat je energie weer stromen.
 • Het creëert een veilige omgeving waardoor je steeds dichter bij jezelf kan komen
 • Je eigen grenzen kan gaan ervaren
 • En je leert beter af te stemmen waardoor je ruimte creëert voor nieuwe ervaringen.

 

Alle behandelingen kunnen gekleed gegeven worden met uitzondering van de vlindermassage.
Voor een chakra aura healing kan eventueel gekozen worden om met massage olie te werken, waarbij dan de healing gegeven wordt op de blote huid met invloeden van reiki en massage technieken.

Boek nu je keuze onlineBehandelingen op een "belevings-bed"

In  de nieuwe ruimte van de vlindervalei bieden we de volgende behandelingen aan.
Die we liggend  kunnen ervaren. Deze behandelingen zijn er op gericht om weer de innerlijke rust te ervaren en te kunnen connecten met je innerlijke zelf.

We begeleiden je om oude patronen gewoontes en overtuigingen los te laten en ballast wat je mee draagt vanuit het verleden los te laten. Helende consulten waarin we op zielsniveau werken

We bieden hiervoor tools aan als
meditatie- visualisatie methodieken Ademhaling - loslaat oefeningen.
Healing vanuit meditatie visualisatie 
Soundhealing dmv klank geur kleur en trilling


 Stay healthy and Balanced


 

Boek Nu Online