De-Vlindervalei

Een helende reis naar Je-Zelf

Transformation Healing

Transformerende healing nieuwe tijd!


Waar komen we vandaan en wat doet dat voor jou!


*** Healing and Wellbeing ***


Als nieuwwetijds healer werk ik met de energie van de nieuwe tijd waar we nu steeds meer naar toegaan.
Vele merken de stroom van de nieuwe energie en gaan daar al in mee.
Anderen voelen deze energie ook maar weten niet goed hoe hiermee om te gaan. Voelen nog de weerstand om het oude vertrouwde los te laten  een stap in het diepe lijkt nog te ver.

Ondanks dat ze de tweestrijd in zich zelf kunnen voelen kunnen ze het nog niet echt plaatsen, waar dit overgaat.
Je voelt je ongemakkelijk in je eigen leven in je eigen zijn..
Het gevoel van een stap te willen maken maar het op een of andere manier niet kan maken.
Samen met eventuele coaching begeleiden wij jou in een healing met de nieuwetijds Aartsengelen en Atlantis meesters naar heelheid en eenheid in en met jezelf.


Tijdens Mijn proces ben ik begeleid door  AartsEngel Proael
Inmiddels werk ik met diverse aarts engelen en Atlantis meester samen.

Waarin we de ballast die je met je mee draagt of dit nu bewust of onbewust is verwijderen.
Dit kunnen bv overtuigingen zijn die jij jezelf hebt opgelegd vanuit situaties waarin anderen jou dit lieten geloven. Waardoor jij jezelf beperkingen hebt opgelegd waardoor je steeds meer jezelf bent kwijt geraakt.
Opgeslagen emoties die je niet of niet geheel hebt geheeld, maar hebt weggestopt om ze maar niet te voelen.
Deze kunnen onderhuidse brandhaardjes zijn voor onrust en kunnen zich ontwikkelen in lichamelijke of psychische klachten.
Weggestopte trauma's schrik momenten die een blauwdruk hebben achtergelaten in jou systeem, en zich genesteld hebben in je Chakra's of in je Aura lagen.


Wanneer we deze ballast hebben afgevoerd ontstaat er een open ruimte die we mogen opvullen met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.
Doen we dit niet en laten we het open dan heeft t kans om zich weer te vullen met negativiteit >> Dat is wat we zeker willen voorkomen.

Wat kan je verwachten? 

 Wanneer we een healing gaan geven kan dat op vele manieren;


 • liggend op de tafel      > gekleed
                                         > blote huid met of zonder massage olie
 • zittend wanneer liggen niet comfortabel is.

 

Alles in afstemming met u

Ik kan daarbij behandeling - healing geven aan het lichaam en in alles wat zich daarbinnen afspeelt.

Dit doe ik intuïtief en hierin wordt ik begeleid, ik werk hierbij met handen en met de stem in klank geluid en woorden. Het zou ook zomaar kunnen dat ik maar op bepaalde plekken hoef te zijn dit stem ik af met de energie die er om u heen is en die pik ik haarfijn op zodat ik precies dat doe waar de onrust zit. We werken met hart-verbinding van hart tot hart wat de mindset daar ook van mag vinden. 
Naar het "hoofd" wordt niet geluisterd.


Daarnaast kan het zeker ook zijn dat er veel om u heen is ruis die de originele trilling verstoord zodat u niet meer kan luisteren naar de innerlijke stem er zit ruis op de lijn.


Ook daar zal ik healingen geven zodat dit weer hersteld wordt en u weer de klanken van de ziel kan horen. Dat doe ik ook weer intuïtief en kan op vele manieren plaats vinden.

 

Alles wat ik doe zijn uitingen die bij u binnen of om u heen zijn opgeslagen maar die er wel uit moeten en u tot last kunnen zijn of tot last kunnen worden. Ik haal het totale pakket weg en leeg uw innerlijke prullenbak wanneer dat weg is zorg ik ervoor dat het wordt vervangen door onvoorwaardelijke liefde naar ons zelf en herstel verbindingen die eerder verbroken waren.


Wat kan jij gaan ervaren?


 • Bewuster worden van je zelf en het leven waar je in zit.
 • Beter geaard en je grenzen bepalen
 • Je zal een innerlijke rust ervaren
 • Beter in je vel zitten
 • Meer positiviteit ervaren

Kijk onder het kopje behandelingen voor de mogelijkheden. 
Wat is er veranderd?

Transformatie in de tijd transformatie in de praktijk!


 

Vanwaar we voorheen in een vissentijdperk hebben gezeten en vanuit deze connectie hebben gehandeld ervaren en gedacht. Maken we nu steeds meer de beweging en zakken we in een geheel nieuw tijdperk het Aquarius tijdperk.

 

Gaan we van aarde energie naar lucht energie.Binnen de praktijk en mijn sessies bemerkte ik deze transformatie heel duidelijk waar ik in het begin nog geleid werd door een Aartsengel om mijn eigen kracht en connectie met al wat is te hervinden. De weg van de energie te volgen en te vertrouwen op de connectie in het energie veld van de persoon en alles wat zich daarin afspeelt.
Wat de energiestroom blokkeert of stagneert en welke verhaal lijn hieraan gekoppeld is gaan mijn handen deze energie lijn af om de verstoringen in het lichaam en om het lichaam heen te scannen op te sporen en daar te blijven plakken waar onrust verkeerd.

De heling kan plaats vinden door de handen op het lichaam te leggen of er net boven te houden, het kan zijn dat ik in het aura veld moet zijn om daar eerst de verstoringen weg te nemen. Het kan zijn dat ik gewaar wordt van wat er in dat gebied afspeelt deze informatie kan op diverse manieren tot mij komen. Ik kan beelden doorkrijgen woorden emoties of een gevoel bv misselijkheid. Het kan zijn dat wat ik waarneem via mij jouw ruimte mag verlaten en ik dus geluid kan produceren. Speelt er veel onrust af en is jouw ademhaling versnelt dan kan het nodig zijn dat ik je energetisch weer in een rustige ademmhaling breng.

 

 

 • Tijdens deze sessies mag ik de energie verzachten en transformeren zodat de belastende zware energie uit je systeem kan afvoeren. Waardoor er ruimte en lichtheid ontstaat wat een ontspannend gevoel met zich mee brengt. Daar waar gaten ontstaan breng ik liefdevolle positieve energie zodat de energetische wond weer kan helen.
 • Tijdens deze sessies raak ik je energetisch aan en spoor ik je zelfgenezend vermogen aan om dit proces in ontvangst te nemen en het te manifesteren.
 • Tijdens deze sessies is er contact met het onderbewuste die al deze informatie opneemt opslaat en jij er onbewust een keuze opmaakt in wat je met deze informatie doet. Neem je het aan kan je het ontvangen en doe je er wat mee, het kan zijn dat je het nog te vroeg vindt en je deze informatie opslaat en even bewaard tot de tijd daar is.

 

 

 


 

 

Transformation healing vind gekleed plaats, wordt je uitgenodigt om te durven open te staan voor dat wat er zich tijdens deze sessie aandient en het te kunnen ontvangen.


 Boek nu