De-Vlindervalei

Een helende reis naar Je-Zelf

Gong bad

Bij een gong bad wordt het lichaam overspoeld door geluid


Tijdens een gong bad worden de geluiden die het lichaam nodig heeft opgepikt die nodig zijn om te genezen. 
Het resultaat kan een gevoel van kalmte, ontspannenheid en vrij van stress geven. Sommige pijnen en ongemakken kunnen verdwenen zijn of aanzienlijk verminderd. De werking van een Gong bad werkt nog lang door na een behandeling.

Ook hier werkt de genezing op alle niveaus zowel fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel. De Gong is een zeer krachtig instrument voor healing.


De ontvanger wordt gedragen door de geluiden en trillingen van de Gong.
Het is een diepe voortdurende massage van geluid en trilling waardoor het lichaam de geest en de ziel de hoogst mogelijke resonantie bereiken.

Deze behandeling onderga je ontspannen terwijl je rug ligt en de energie van het geluid van de Gong ontvangt. Deze energie baant zich een weg door het zenuwstelstel, waardoor lichaam en geest kunnen openen, leeggemaakt en opgeladen worden. Je komt in een totale staat van mildheid en bedachtzaamheid terecht, waardoor je de kans krijgt de controle over je geest los te laten. Negativiteit en chaos worden beëindigd. Onregelmatigheid en weerstand worden verwijderd en het hele bestaan wordt hersteld tot een staat van harmonie. 
Boek Nu Online