De-Vlindervalei

Een helende reis naar Je-Zelf

 

Kinderen in balans

Op en top van binnen en buiten - van disbalans naar balans 


Kinderen vragen om balans leven in een overleving moeten schipperen tussen wal en schip. Ze begrijpen de wereld niet en de wereld begrijpt hun niet. De ouders van nu mogen leren om dichterbij gelijk aan hun kind te gaan staan dat hebben ze nodig. We zullen gaan merken dat kinderen niet meer of minder op het niveau kind staan maar met meer kennis en beleving naar zich zelf en hun omgeving en alles daarbij kijken.

Wanneer ouders nog in oude patronen en overtuigingen gewoontes blijven hangen komt er een miscommunicatie met ouder en kind. Waardoor er onrust ontstaat wrijving irritatie wat lijdt tot escalatie. We "ouderen" met de beste bedoelingen en doen het zo goed we kunnen. 


Maar wanneer het dan toch niet soepel verloopt verwijt u dan niets

Ouders in balans Kinderen in balansSta jij wankel, sta jij niet stevig in jouw eigen schoenen? Ben jij steeds weer het mikpunt van pesterijen. 
Heb jij het gevoel dat je er niet bij hoort, en ben je vaak alleen. Kan je geen aansluiting vinden bij vriendjes-vriendinnetjes.

Vind jij het lastig in open ruimtes waar veel drukte en lawaai is.
Ben jij steeds maar in beweging en is stil zitten niet jouw ding
Heb jij het gevoel dat ze je niet begrijpen, vind je het lastig om te vertellen

Is het te druk in je hoofd en kan je de lessen niet opnemen
Heb jij slaap problemen , en spookt het steeds in je hoofd.


Heeft uw kind onzichtbare vriendjes, lijkt het of het anders is dan bij broertjes of zusjes is uw kind een vreemde eend in de bijt. Spreekt het ver boven zijn leeftijd, weet het dingen te vertellen die het nog helemaal niet kan weten - hoeft te weten.


Met kinderen in balans & de balanssteen helpen wij u hiermee!!

Door een balanstest kunnen we uw kind testen op de kleur waardoor uw kind nu zal staan als een sterke dikke boom, zich niet meer laat beïnvloeden door andere kinderen

Alle informatie over de balansproducten vind u op de balans pagina Klik hier


Loopt u met vragen betreft opvoeding of thema's waar u zelf niet uit komt heerst er onrust in het gehele gezin. Deel uw zorgen met ons dan kijken we wat we u daarvoor kunnen aan bieden in coaching healing en balans.

Wij zijn er voor u en uw gezin


De Balansstenen
De Balanssteen Mini om als ketting te dragen
De Balans hanger voor aan je broek of voor je huisdier

    De Balans armbandjes


De balans Cone voor de slaapkamer                             


Boek Nu Online