De-Vlindervalei

Een helende reis naar Je-Zelf

Tekenen en Meer.... Creatieve CoachingNaar een kindercoach

Vindt jouw zoon of dochter ook vaak iets zo spannend?
Voelt hij of zij zich wel eens verdrietig?
Of wordt je kind juist vaak heel erg boos?

Als kindercoach kan ik daarbij helpen. Een kindercoach  helpt kinderen en ouders.  

Bij De - Vlindervalei kijken we naar wat past voor kind en ouders.
Want als ouder kan je een heel machteloos gevoel hebben als je kind niet goed in zijn/haar vel zit en je niet goed weet hoe te helpen. Wat ook zijn weerslag heeft op je eigen welzijn. Ik ben er dus niet alleen voor het kind maar ook voor U als ouder,
Ik geef u graag advies handvatten om aan uw eigen disbalans te werken wanneer t goed gaat met u dan kan u ook voor 100% inzetten om Uw kind verder te helpen

 

Wat doe je bij een coach?

 

We gaan lekker creatief bezig zijn dat kan van alles zijn knippen plakken tekenen schilderen boetseren
Houd je daar ook zo van? Dan maken we samen een mooi werkstukje of tekening  om uit te zoeken wat er speelt.
Vind je het lastig om te zeggen wat er is? Dan lezen we boekjes of praten met Vivian of kleine Jan. 
Zij helpen je om je verhaal te kunnen vertellen. Samen gaan wij op pad om uit te zoeken wat er in jouw leven speelt, zodat we uit kunnen vinden waarom je niet lekker in je vel zit, maar ook wat jij al heel goed kan.
Alles wat wij uitvinden gebruiken we om samen te leren hoe jij zelf je problemen op kunt lossen.
Op deze manier kan de kindercoach  alle kinderen helpen, omdat we altijd samen zoeken naar een oplossing die past bij jou.  

Informatie en therapie voor ouders

 

Als ouder zijnde is niets vervelender dan je kind te zien worstelen met problemen.
Toch is het niet gek en horen deze gevoelens er in zekere mate bij. Ik kom jou dan ook te hulp wanneer het lastig wordt, met specialistische kennis en veel ervaring. Kan ik ook veel voor U betekenen.


In de behandeling met het kind zal ik regelmatig contact hebben met de ouders, zodat jullie weten hoe het gaat, wat er al bereikt is en hoe lang de behandeling nog moet voortduren. Natuurlijk geef ik ook praktische tips mee, zodat het ook thuis eenvoudiger wordt om samen tot oplossingen te komen wanneer jouw kind tegen problemen aanloopt.
Op deze manier helpt de therapeut of kindercoach allen op een fijne manier te kunnen functioneren, van creatieve coaching of healing voor het kind .  

Meer weten over mijn mogelijkheden?

 

Ik vind het van groot belang dat iedereen zich zo prettig mogelijk voelt en ik dus ook als  kindercoach  kan ondersteunen in het vinden van balans tussen lichaam en geest.
Wij bieden ook de mogelijkheid om kinderen een behandeling te geven lichaamsgericht. Daar hebben wij de mogelijkheden voor van kindermassage,  kinderen en reiki en kinderen in balans
Wil je meer weten over hoe ik als kindercoach  te werk ga? neem dan eens contact op voor een kort gesprek


In het contact sta ik open voor alle vragen die jij hebt en zal ik dan ook zo goed mogelijk deze vragen proberen te beantwoorden zodat jouw verwachtingen van mijn praktijk helder zijn. 
Gelijk een kennismaking afspreken!

 

Wanneer KindercoachingElk kind of het nu wel of niet een beperking heeft kan wel eens last hebben van strubbelingen. Het zit ergens mee, maar kan er zelf niet goed mee omgaan. Het kan er niet over praten, en weet zelf niet goed hoe hij / zij het kan oplossen.

Wanneer het kind hier te lang mee doorloopt gaat het zich meestal anders gedragen is prikkelbaarder snel geïrriteerd zondert zich af is meer op zijn / haar kamer. Dit gebeurd wanneer de problemen zich blijven opstapelen
( van het een komt het ander)
  Wat kunnen signalen zijn


  • Gedraagt Uw kind zich de laatste tijd anders > van sociaal en vrolijk naar stil en terug getrokken
  • Is Uw kind de laatste tijd erg snel boos driftig huilt het snel
  • Is Uw kind nu vaker alleen
  • Gaan school prestaties achteruit
  • Heeft Uw kind slaap problemen

Dit zijn enkele voorbeelden die aanleiding kunnen zijn dat er iets is waarmee  Uw kind worstelt als Uw kind dit eerder nooit had.
Twijfelt U of Uw kind soms ergens meezit kan u zijn / haar gedrag niet helemaal plaatsen, ziet U dat er duidelijk iets gaande is neem dan gerust contact met mij op.


 


Boek Nu Online