De-Vlindervalei

Een helende reis naar Je-Zelf

Coaching en Healing

 

Coaching in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording


Als creatief coach maak ik contact met  het onderbewuste en het zelfhelend vermogen van de cliënt.
Binnen die creativiteit maak ik gebruik van diverse technieken en methodes. Hierdoor komen we snel tot de kern waardoor je uit balans bent. Door te creëren vanuit je innerlijke raak je de informatie aan die we hebben weg gestopt en kan het weer naar boven komen. Waardoor we het kunnen verwerken zodat we weer heelheid ervaren.

Door coachen te combineren met energetische sessies hebben we een krachtige tool in handen om tot heelheid en meesterschap te komen. 
Blokkades kunnen snel verwijderd worden zowel op fysiek niveau als op energetisch niveau waardoor de balans weer terug gebracht wordt fysiek en psychisch


Ziektes klachten en ongemakken zullen hierdoor verminderen tot zelfs verdwijnen

Binnen de praktijk kijken we met een holistische visie wat betekent dat we naar de mens in zijn geheel kijken en niet naar de klacht - emotie of mindset. Maar naar wat daaronder verborgen ligt.

Door creatieve coaching en energetische sessies maken we inzichtelijk van wat er speelt ontvangen we handvaten zodat hier bewustzijn naar toegebracht kan worden.
Door het creatief counselen wordt de intentie neergezet om je te coachen  en te ondersteunen, je te begeleiden naar een gelukkige en gezonde staat van zijn. 


Het brengt je naar wie we zijn, terug in je eigen kracht.

Coaching gaat om jou,  jij bent belangrijk ik heb daarbij een begeleidende rol maar Jij gaat zelf aan de slag.
Het stopt ook niet wanneer je de praktijk verlaat het heeft een continu werking, en het zal je aansporen eraan te blijven werken. Op deze wijze kan je de weg in gaan naar heelheid en meesterschap en maak je een helende reis terug naar je-Zelf
We zijn onszelf kwijt geraakt door alles wat je in je leven hebt ervaren waardoor er angst, beperkende overtuigingen, herinneringen aangeleerd gedrag en zelfs trauma's zijn ontstaan.


Patronen die je nu in de weg zitten. 

Met gevolg dat de mindset ermee zijn eigen verhaal gaat maken wat we door herhalende patronen ook zijn gaan geloven. We ervaren vervelende gedachten sombere gevoelens of heftige emoties die je leven gaan beheersen waardoor je in een vicieuze cirkel terecht komt en het je leven gaat beheersen. 
Dit kan een jarenlang proces zijn van vastgeroeste overtuigingen en beperkte gedachtes.

Door de aandacht te richten op de belemmerende patronen krijg je inzicht in je situatie.
Wanneer we het kunnen los laten ontstaat er ruimte.
Zodat transformatie kan volgen zodra er meer bewustwording inzicht en vrijheid ontstaat.


Leven in het hier en nu


Om je doelen te behalen heb je een positieve mindset nodig.

Wanneer je positief kan denken (omdenken) maken we verbinding met onszelf, en ben je beter in staat om te voelen wat jouw waarheid is. We maken verbinding met ons hart en kunnen gaan leven vanuit het hart.
Je leert te kijken naar mogelijkheden in plaats van naar onmogelijkheden en te leven in beperkingen.
leven we vanuit beperking zetten we een natuurlijke energie vast en zal je niet verder komen en ervaar je lichamelijke en psychische klachten.

Vanuit mogelijkheden kan je werken aan wie je wilt zijn en aan wat je wilt bereiken voor nu in dit leven. Door te leven vanuit je kern en je kwaliteiten te ontwikkelen of te versterken kom je steeds meer in je eigen kracht te staan en zal je merken dat je omgeving mee verandert

 

Prenetaal Therapie

 

Boek Nu Online