De-Vlindervalei

Een helende reis naar Je-Zelf

Atlantis Healing - Therapie

Voor meer verdieping op zielsniveau en DNA niveau
Vanuit helingkamers worden healing sessies gegeven.

Stukje geschiedenis 


De Atlantanen waren een volk dat zeer rijk was aan kennis betreft energetisch geneeswerk
Atlantis energie is een eeuwenoude energie.
Op hun thuis planeet werkte de Atlentanen nauw samen met meerdere energetische meesters en engelen tijdens hun healing sessies.
Hierbij werd gebruik gemaakt van kristallen en de Ankh sleutel die we ook uit Egypte kennen.


De Atlantanen kwamen vanuit de sterren en zo verbonden me meerdere energetische wezens, waarmee ze op hun thuisplaneet samenwerkten oa engelen en meesters. Het was een rijk volk wat veel kennis bezat over energetische healing-methodes, en werkte met heling vanuit de kosmos.
Hierbij zijn de lichtmeesters en de engelen nauw betrokken, en de kracht van o.a. kristallen die in de diepte van de aarde vanuit een kosmisch proces al duizenden jaren geleden gevormd zijn. Ten tijden van Atlantis en misschien zelfs ervoor zijn kristallen al gebruikt voor heling. Kristallen versterken het natuurlijke proces.

In de oudheid geloofden veel meer mensen dat de sterren over hun waakten en dat de sterren hun Goddelijke "sterren oorsprong" waren. Hier bevonden zich de sterrenwezens die hun altijd bijstonden en raad gaven wanneer zij dit nodig hadden. Door zich af te stemmen op hun oorspronkelijke sterren oorsprong konden ze contact leggen met vele energetische wezens van engelen gidsen lichtmeesters uit het universum die bij hun trilling hoorden Waarna ze met hun konden samen werken, het gaf ze ook de mogelijkheid om via de verschillende helingkamers van het universum te werken met de bijbehorende heelmeesters van de Akasha.

Boodschap van Lichtmeester Hilarion en lichtwezens

Lief mens 

Wij zijn hier om jullie te begeleiden in het leven .
Heb geen angst maar laat de liefde stromen.
Dan kunnen jullie genezing ontdekken  van alle kwalen die er zijn.
Liefde is het antwoord op alles. De huidige problemen zijn makkelijk met liefde op te lossen
Liefde opent de poort naar nieuwe dimensies nieuwe wijsheden ne nieuwe technologieën. 

Wij kunnen jullie helpen om deze liefde vorm te geven. Daarvoor hoef je ons alleen maar toe te laten en de liefde te laten stromen Weet dat genezing  op veel verschillende niveaus gebeurt.

@Hilarion


Lichtmeester Hilarion is een dienaar van de waarheid.
Hij helpt je wanneer je wil je eigen waarheid te vinden en vanuit die waarheid te leven.
Want alleen je eigen waarheid, die zich in je hart bevindt kan je helpen je eigen levenspad te bewandelen
Je levensdoelen te verwezenlijken. Hij ondersteunt ook iedereen die rechtvaardigheid en verantwoordelijkheid belangrijk vind. Die gene die willen werken aan healing en het verspreiden van de waarheid.

 
Behandelmethodes & uitleg van het thema

Behandelingen van de Atlantis healing zijn gericht op klachten
die ontstaan zijn door wat ons overkomen is.
Reizen we af naar heling kamers.


Toekomst - verleden afstemming voor;


 • vliegangst 
 • trauma's 
 • lichamelijke en psychische klachten 
 •  Examens
 • Terug in de tijd om trauma's te helen. 

 

Channel afstemming met Lichtmeester Hilarion
Als je de weg helemaal kwijt bent niet meer weet welke kant je op wil/moet.


Behandeling Kristal engelen en rouwverwerking met kristallen

Edelstenen en kristallen  hebben een groot vermogen om licht te absorberen te weerkaatsen en uit te stralen in de vorm van intelligentie velden van stabiele energie die de stroom van vitale levenskracht in het fysieke en het fijnstoffelijke lichaam vergroten. Ze herstellen de stabiliteit en de balans door deze stabiliteit energie of kristalresonantie op een samenhangende gefocuste manier toe te passen op heet gebrekkige functionerende energiesysteem.

De Atlantanen werkte bij hun heling nauw samen met de engelen en verschillende lichtgidsen, en maakte gebruik van verschillende kristallen die door hun zuivere en licht vibratie diep in de menselijke cel structuren kunnen indringen voor genezing.

 • Verdriet 
 • verlies 
 • rouwverwerking kan ook betreffende relatie tot jezelf en de ander  Uit gaan v. relatie
 • Verlies van baan.

Heling meditatie; Engelen meditatie kristal


Behandelplan bij angsten;
koorden verbreken op zielsniveau
Grondtoon van de ziel

In de lichtsferen van de akasha werden door de sterrenmeesters en de engelen nauw samen gewerkt. Aartsengel Michael werkt meer in de aardse sferen en heeft zijn eigen lichtpoort. Hij wordt ook wel de prins van het licht genoemd. vaak afgebeeld met een zwaard in zijn handen. Hij is opperbevelhebber van de hemelse legers. Zijn naam betekent "wie is als God" of  "eruit zien als God" en wijst hiermee een ieder de weg terug naar de bron met zichzelf daarin als begeleider. Hij maakt ons bewust van onze eigen kracht en geeft ons de moed om uitdagingen in het leven aan te gaan.

Michael brengt ons in contact met ons innerlijk en houdt grote schoonmaak op geestelijk en lichamelijk gebied. Hij laat ons zien dat we oude emoties en oude patronen kunnen loslaten. Met name angsten waar we al heel lang mee rondlopen.

Wat we steeds meer gaan begrijpen is hoe emoties van invloed kunnen zijn op het functioneren van ons lichaam en bepalend kunnen zijn voor onze gezondheid.
Emoties werken als een overdracht van trilling welke prikkeloverdracht van onze cellen beïnvloeden en zo ons hele systeem. Als emoties niet op de juiste manier  door ons systeem geïnterpreteerd en verwerkt worden kan op de lange duur ziekte ontstaan. Onverwerkte emoties geven namelijk emotionele beperkingen die als deze te lang aanhouden functie verlies geven. Functie verlies geeft fysieke klachten, geeft ziekte welke op zijn beurt weer een emotionele beperking oplevert. 

Een vicieuze cirkel van klachten!!!!

Vooral bij gevoelige mensen is de mate van gevoeligheid heftiger  lichamelijk en gedragsmatig reageren op emoties van zichzelf en de ander.

Onverwerkte emotionele ervaringen hebben hun oorsprong in de kindertijd soms zelfs in de moeder schoot. Ook onverwerkte emoties uit vorige levens en verder terug uit het kosmisch bewustzijn kunnen in het heden nog hinderlijk aanwezig zijn, en op de achtergrond meedraaien. Onverwerkte emotionele ervaringen creëren namelijk een energetisch geheugen dat zelfs op een nog langer termijn een negatieve invloed kan uitoefenen. o.a. in;

 • innerlijke onrust
 • faalangst
 • of ander ongewenst gedrag

Michael werkt zowel in het aardse bewustzijn als in het kosmisch bewustzijn.

Coaching en meditatie  behandelplan angsten. Om Aardse koorden van angsten los te laten.

Genisis behandeling; Om kosmische verstrengelingen van de ziel los te maken

 • voor volwassenen en kinderen die hele erge trauma's hebben meegemaakt en in hun angst blijven zitten.
 • Bv ruzies thuis 
 • mishandeling 
 • verstotenheid bij slechte jeugd. 
 • Niet gewenst door ouders 
 • Angsten bij entiteiten,  
 • Iets heel ergs heeft meegemaakt en het niet los kan laten. 
 • Angst voor het leven zelf 
 • geen toekomst perspectief zien  

Bij post traumatische stress stoornis;

Wanneer nare ervaringen steeds weer terug komen in gedachten of dromen
Verschijnselen van spanning
Woede uitbarstingen
Vermijden van dingen situaties die herinneren aan traumatische gebeurtenissen
Minder interesse in alles

Deze behandeling bestaat uit 2 delen. Het eerste gedeelte heeft te maken met lijnen loskoppelen in het nu betreffende de problematiek. Het tweede deel  heeft te maken met de trauma's die liggen op het bestaansrecht betreffende  de problematiek. Het is een diepte behandeling.

Behandeling op de 7 emoties en de chakra's met de 7 meesters

De zeven meesters zijn de bewakers van de kristalen helingkamer. In de kristallen heling kamer vind de behandeling plaats op de zeven lagen van het bewustzijn. Zeven emoties worden hier geheeld of in balans gebracht. De zeven emoties zijn;

 • Hoop
 • Liefde
 • Blijdschap
 • Vertrouwen
 • Verdriet
 • Angst
 • Boosheid

Tijdens ons leven en in vorige levens hebben we tal van emoties beleefd een groot deel daarvan is verwerkt maar een deel is in het systeem blijven hangen. Deze emoties kunnen op een gegeven moment een verstorende uitwerking uitoefenen op ons welzijn en gezondheid, ons functioneren en ons hele leven. Deze emoties blijven vaak op de achtergrond, maar soms komen ze op een ongepaste manier bovendrijven op een moment dat niet uit komt.

Onverklaarbare klachten kunnen hete gevolg zijn, varierend van vage gevoelens tot flinke fysieke klachten - of  vastlopen van emoties.

Ook positieve emoties kunnen verstorend werken!!!

Alle emoties moeten in balans zijn en elkaar in een gezond ritme afwisselen. Je moet er niet in blijven hangen. Emoties die extreem zijn hebben een negatieve invloed op je welzijn en gezondheid, ook de goede emoties. Alle emoties die extreem zijn, blijven hangen en niet goed verwerkt worden. Zullen vroeg of laat voor problemen gaan zorgen op alle niveau's 

 • Fysiek
 • emotioneel
 • psychisch
 • mentaal
 • en spiritueel

 

Ook het ontbreken of het schijnbaar ontbreken van emoties zullen tot problemen leiden, ze zorgen voor een verstoorde balans deze emoties kunnen door de persoon zelf diep weggestopt zijn. Zo diep dat men er niet meer bij kan komen. Vaak gebeurd dit als gevolg van de opvoeding!!!


Emoties en de chakra's

De chakra's zijn de in en output van informatie in je lichaam. Ze zijn ook op emotioneel vlak werkzaam. Als een emotie overheerst, of niet meer goed gevoeld kan worden. Zal de bijbehorende chakra hierop reageren, door dicht te gaan of door langzamer, sneller of andersom te gaan draaien. De naastgelegen chakra's zullen mettertijd hier last van krijgen. Je hebt dan  behalve het probleem op de primaire emotie ook last van andere emoties. Maar ook anders om als een chakra uit balans is  zal je uiteindelijk de emotie die bij dit chakra hoort gaan ervaren. Chakra's die uit balans zijn hebben gevolgen voor je fysieke lichaam.
de organen klieren en weefsels waarmee de chakra's fysiek verbonden zijn zullen ook een reactie geven.


Een vast zittende emotie kan voor lichamelijke klachten zorgen!!  Ook een fysieke klacht kan een bepaalde emotie oproepen.


Wat was er eerder het kip of het ei!!!

Met deze behandeling kunnen we ongeacht waar het begin lag de chakra's en de emoties behandelen.Behandeling zielenzuivering


Inzetbaar voor kinderen en volwassenen; 

 • als men niet meer op aarde wil zijn
 • bij zware depressie
 • het nut van de dingen niet meer inzien.

Meditatie; de weg van de ziel door het levens labyrint;
Hier komen we Aartsengel Michael en Aartsengel Jeremiël tegen.
Zij helpen je  wanneer je keuzes moet maken in je leven  en het overzicht kwijt lijkt te zijn.


Meditatie; kraamkamer van de ziel + tekenen van jou zielensfeer.


Behandeling Zielenzuivering


Het doel hiervan alle zware belastingen zuiveren van oa vorige incarnaties. 

Bij bv 

 • depressie
 • verslaving
 • burn-out
 • rouwverwerking etc.
Boek Nu Online