De-Vlindervalei

Een helende reis naar Je-Zelf

Therapie en Coaching


Therapie en Coaching consulten


Tijdens consulten en behandelingen werk ik met de energie die aanwezig is, deze energie geeft mij aanwijzingen en kan mij sturen naar gebieden plekken tijdsperiodes Waar energetische verstoringen > Blokkades  zijn opgetreden en verstoringen geven in het lichaam en-of  de geest.

Afhankelijk van de problematiek gaan we opzoek naar een passende vorm van behandeling en-of begeleiding. Het doel wat we willen bereiken;


Is het ontstoren van de blokkade in het energetisch systeem zodat de energie weer vrij kan stromen.

* Dit doen we door; Het onbewuste bewust te maken.

Naar het pijn punt de emotie het trauma de klacht af te reizen in de energie en daar een samenwerking tot stand komt zodat het eigen zelf genezend systeem en de helende energie de ontstane wonden kunnen helen.
* We maken zichtbaar wat er in de probleem gebieden afspeelt en welk verhaal of boodschap daar bij hoort, zodat het onbewuste verhaal naar het bewuste toe wordt getransporteerd en er een verwerking kan plaats vinden.


* Dit zorgt voor; De balans in het energie lichaam en de samenwerking tussen lichaam geest en ziel.
Ook een doel wat we willen bereiken tijdens een consult - behandeling; is persoonlijke groei en ontwikkeling >> bewustwording / zelfkennis. Wanneer we weten wat we doen en waarom we het doen krijgen we ook meer zicht op waarom we in bepaalde situaties zijn terecht gekomen.
* Hierdoor verkrijgen we de skills om zo beter met de dagelijkse dingen om te gaan en daar een balans in te brengen.


Zelf de regie in handen te houden over wat je wel en niet wil, en je visie je kijk op hoe jij je leven wil inrichten vast te kunnen houden. Leven vanuit het hart en niet vanuit het verstand!!Mijn taak hierin als coach; 


Is jou deze inzichten aan te reiken er een ander perspectief op te laten schijnen maar het je zelf te laten ontdekken. Dit doe ik door diverse methodes aan te reiken die mee helpen om dit inzicht te verkrijgen.

En gebruik ik mijn kennis in het aanbieden van creatieve opdrachten, de creatie is het onderliggende verhaal van de klacht of hulpvraag. Wanneer we hier over in gesprek komen wordt langzaam het verhaal zichtbaar en jouw deel hierin.
 

Therapie en behandelingen

 

Het bepalen van de juiste behandelplan


Na aanleiding van wat naar voren is gekomen vanuit het coaching gesprek stel ik een passend behandelplan op.
Kijkend naar wat er voor nu op dit moment nodig is en welke methode hier het beste bij past.


Hier werk ik met  methodes die het doel hebben om de transformatie te bevorderen en kunnen we werken op de diepere lagen van het energetische lichaam.

 

 

  • Zoals de Atlantis therapie die werkt op DNA en Zielsniveau waarbij er ook aanvullende remedies worden gebruikt om de energie te versterken.

 
Ook tijdens deze behandelingen worden blokkades opgezocht verwijderd opgeschoond en aangevuld met helende energie. De Atlantis en de Akasha remedies zijn ontwikkeld door Ashana holistic Care

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe benadering van energetisch werk!

De Atlantis chakra remedies zijn speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse problematiek
Bij hoog gevoelige jeugd en jong volwassene maar ook bij volwassenen kunnen nog onverwerkte emoties zitten die te maken hebben met het innerlijk kind wat zijn/haar doel maar niet op aarde kan neerzetten.


De Akasha remedies zijn een afstemming met het Universum waar de Akasha zich bevindt
De bibliotheek van het Universum waar alle informatie in onze levensboeken ligt opgeslagen van elke ziel. Zo kunnen we ons afstemmen met de Akasha - de sterrenafstemming - de zeven meesters - Licht zwaard Michael - kristal engelen en zielen licht.
  • Ook soundhealing werkt op de diepere lagen van het energetisch lichaam. Door de trilling en de frequentie van de schalen wordt het lichaam uitgenodigd om dat wat voor nu de doorstroming blokkeert  los te laten. Zodat de energie weer vrij kan stromen

Klanksessies werken herstellend en verbindend, door het doorwerkt in de diepere lagen herstelt het contact met de ziel, je kern dat deel van jezelf waar jouw levensenergie vandaan komt.
Soundhealing is niets moeten niets hoeven alleen maar ondergaan en ervaren. Via de klank uit je hoofd terug naar je hart terug naar je centrum terug naar je oorsprong. Drijven in een zee van rust waar herinneringen weer naar boven drijven en vastzittende emoties los getrild worden.

Tijdens een soundhealing werken met diverse klankinstrumenten zoals klankschalen Gong drum koshi etc. 

  • Het is ook mogelijk om met etherische oliën te werken d.m.v. Aroma therapie tijdens een energetische healing.

Tijdens een energetische healing volg ik de energie stroom in het lichaam vanwaar onrust uitgaat en er verstoringen in het lichaam zich ophopen waardoor de functie van het lichaam verstoort wordt, en er klachten en ongemakken gaan ontstaan.

De oliën die ik inzet hebben alle een spiritueel thema e zij gericht op de zorg van het menselijk welzijn  gericht op de wel bekende thema's waarin we binnen de praktijk aan werken. Ik werk met de Oliën van Volatile

Te denken valt aan thema's van Young Living als
Innerlijk kind
Highest potential
Release
Transformation
Harmony
Believe
Motivation
Live youre Passion
Gratitude
Present time
The Gift
Trauma live
Abudance
Joy
Forgiveness

Voor meer olien en mogelijkheden zie de eigen pagina voor Aroma Therapie

 

Atlantis Therapie
Aroma Therapie


 

Knoptekst