De-Vlindervalei

Een helende reis naar jezelf

Onze dienstverlening

Binnen de praktijk bieden wij een zeer uitgebreid pakket die zorgzaam op U afgestemd zal worden
Er is keuze uit diverse mogelijkheden die wij intuïtief aan U zullen voorstellen waarvan wij weten dat het U ook echt  iets zal brengen. Onbewust weten wij wat bij U zal passen, maar U heeft daarin de keuze of het ook voor U goed voelt

Binnen het proces kunnen wij u een ondersteuning aanbieden die u 24/7 zal ondersteunen tijdens uw proces. Ervaar de ondersteuning van de balansproducten  Wat wij U kunnen aanbieden


     
     Creatieve Coaching 


Wanneer we gaan werken met energetische creatieve coaching maken we gebruik van de tools die we tijdens opleidingen hebben eigen gemaakt. 


Wij begeleiden U op creatieve wijze in de breedste zin van het woord. Dat kan heel kunstzinnig zijn - schrijfopdrachten - inspirerende gesprekken of wandelsessies. 

Hierdoor verkrijgt U inzichten en handvaten

Lees meer>>>>

    
    Lichamelijke Healing


A Touch by an Angel
Onrust stress lichamelijke klachten en ongemakken. Vast lopen  maar niet dat kunnen waarmaken wat we zo graag willen. Het overkomt je steeds weer, je loopt elke keer weer in die zelfde val. Klachten die steeds maar weer terug keren. 

Zijn lichamelijke alarmbelletjes om wakker te worden, om verandering in te brengen.

Wij helpen U daarbij.

Lees meer >>>>

     

     Coaching en Healing


Een zeer krachtige tool is de combinatie

van coaching en healing.
Waarin we U inzichten en handvaten geven.
Wat aansluit op de hulpvraag of de wens waarmee u naar de praktijk bent gekomen. Om U te helpen het ook daadwerkelijk op te ruimen en geen doekje op de wonden te leggen geven wij U een healing dit kan binnen één en het zelfde consult, of wanneer U dat prettiger vind ieder op zich.

Een healing kan gekleed en op de huid gegeven worden.

Lees meer >>>>

.